Döbbenetes hír, a szaunázás ártalmas lehet az egészségére! A szauna gyártó és szauna típus megfelelő kiválasztása elengedhetetlen!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Döbbenetes hír - a szaunázás ártalmas az egészségére!

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

Szauna használata és hatása az egészségre

A SZAUNÁZÁS ÁRTALMAS AZ EGÉSZSÉGÉRE!

Nem tudta?
Pedig így van. Ha nem elég körültekintő a szauna kiválasztásakor, a szaunázás jótékony hatása helyett, komoly egészségre káros hatásokkal találhatja szembe magát. Amíg Ön abban a hitben van, hogy sokat tesz egészségi állapota megőrzésért, addig pont az ellenkező hatást éri el. 

HA SZAUNÁZIK CSINÁLJA JÓL, CSAK ÚGY VAN ÉRTELME.

Az egyik legártalmasabb és gyakori probléma a gusztustalan penész foltok, és a kötelezően hozzá társuló dohosság, ami végképp kiábrándítja Önt, hogy kedvenc időtöltésének hódoljon. A penész gomba egészségre ártalmas hatásairól, mint az allergia, aszthma már biztosan Ön is hallott, jó lenne ezt elkerülni, igaz? Szaunájában a nem megfelelő szigetelés vagy az elhibázott falszerkezet penészedéshez vezet, de ez még csak az egyik rossz. 

Szeretné tudni, mire KELL még figyelnie? Szívesen segítek, adja meg email címét itt és már küldöm is a legfontosabb tudnivalókat.


ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Melyek a finn szauna jótékony hatásai?

A finn szauna története egészen legendás harcosokig, a vikingekig nyúlik vissza. Nem csoda, ha ez a nép oly rettenthetetlen volt és erős, hogy még az amerikai kontinensre is eljutott, hiszen nem csak ismerték a szaunát, de rendszeresen használták is, így edzve magukat az északi hidegben. De mitől is olyan hatékony a finn szauna, és milyen jótékony hatásait ismerjük? Mutatjuk! 

A kültéri szauna rendelés menete az Alianténél

A huszonegyedik században már egyáltalán nem mennek ritkaságszámba a szaunák, még az otthonokban sem. A kültéri szauna rendelés már széles tömegek számára elérhető, így csempészve egy kis kényeztető, és egyben egészségmegőrző zugot a kert egy kiválasztott pontján. De mit érdemes tudni a kültéri szaunaház rendelés menetéről, és milyen előnyökkel jár a kültéri szauna rendelés? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Kültéri szaunaházak: előnyök és jótékony hatásai

A kültéri szaunaház rendszeres használata számos pozitív hatással van mind a testedre, mind a lelkedre. Egyfelől a szaunázás minden előnyét, a testre gyakorolt hatásait is ki lehet élvezni, ugyanakkor a kültéri szaunaházak még egy kis extra csavarral egészítik ki a méregtelenítés és egészségmegőrzés eme formáját! Mutatjuk, mik a kültéri szaunaházak legfontosabb előnyei – amelyet Te is élvezhetsz otthonodban, kertedben!

koktélok szaunázás utánra a hidratáltságért

Miután kiizzadta magát a szaunában, nagyon fontos, hogy gondoskodjon a megfelelő hidratációról is. Próbálja ki ezeknek az egészséges és ínycsiklandó italoknak valamelyikét, amelyeket a finn természet ihletett. Hidratálja vele saját szervezetét, vagy akár kínálja vendégei számára! Ezek az italok nagyon egészségesek, hiszen a bogyós gyümölcsök sok vitamint, antioxidánst, valamint rostot tartalmaznak, amelyek elősegítik a gyógyulást, javítják az anyagcserét és erősítik az immunrendszert. Egy csipetke só pedig az elektoritoknak köszönhetően segít abban, hogy a szervezete jobban tárolja a vizet, ez pedig megelőzi, illetve megszünteti a kiszáradást.

További hírek
New York Café TripAdvisor