Aliante

Egyedi finn szauna

Egy egyedi finn szauna nemcsak otthonod éke lehet, hanem egy nagyszerű kikapcsolódás, pihenési, feltöltődési lehetőség, aminek használata ráadásul nagyon egészséges is mind fizikailag, mind mentálisan.

Egyedi finn szauna

Álmaid egyedi finn szaunáját építjük meg neked

Már gondolatban megálmodtad a tökéletes szaunát? Elképzelted milyen szauna mutatna a legjobban otthonodban, milyen lenne a legpraktikusabb, legideálisabb szauna számodra? Minden paramétert gondosan, részletes funkciót megálmodtál, vagy éppen csak egy vázlatos ötleted van még? Keress fel minket! Az Aliante csapata megépíti a tökéletes egyedi finn szaunát számodra. Pontosan tudjuk, hogy a szauna katalógusokat lapozgatva milyen nehéz megtalálni a tökéletesen megfelelő szaunát, mennyi keresgéléssel és esetleges lemondással jár az egész, éppen ezért mi egyedi szaunáját ajánlunk neked. Ha minket választasz nem kell kompromisszumokat kötnöd, mert mi minden elképzelést meg tudunk valósítani.

 

Kattints ide, kérj ajánlatot, és legyen tiéd a tökéletes egyedi finn szauna, amilyen senki másnak nincsen!  

 

Egyedi finn szauna tervezése

Terveztesd meg velünk egyedi finn szaunádat! Az Aliante csapata egyedi szaunák megtervezésével és megépítésével foglalkozik. Az elejétől a legvégéig minden folyamatban kivesszük a részünket. Szakértő, nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk mindent meg tesz azért, hogy egy olyan szauna boldog tulajdonosa, és használója legyél, amilyt mindig is szerettél volna. Rengeteg anyagból tudsz választani, mind-mind magas minőségű, prémium. Van sokféle fa, de üveg, és kőburkolat is választékon. A tervezést megelőző helyszíni felmérés alkalmával személyesen egyeztetünk az igényeidről. Ilyenkor nemcsak a kéréseidet, igényeidet hallgatjuk meg, hanem a helyszínt is felmérjük: megnézzük mennyi hely áll rendelkezésre, milyen a talaj összetétele, amennyiben kültéri szaunára esik a választás, milyen az áramellátottság, és egyéb feltételek megfelelnek-e.

 

Egyedi finn szauna építése

Amennyiben megtörtént a helyszíni felmérés és az igények, kérések egyeztetése készítünk egy részletes tervet. Tudjuk, hogy nem mindenki született mérnöknek, nem feltétlenül látja át a tervrajzokat, ezért 3D-s tervet is készítünk. Amennyiben szükséges, elvégezzük a módosításokat, majd a tervezet aláírása után megkezdődik a kiválasztott anyagok megrendelése, ezt követően pedig az egyedi finn szauna megépítése is. Maga a tervezés és kivitelezés folyamat nem pár nap, de igyekszünk minél hamarabb befejezni a munkálatokat, hogy az egyedi finn szauna minél hamarabb használatba kerülhessen.

 

Egyedi finn szauna a tökéletes választás

Prémium anyagok felhasználásával prémium munkát végzünk, egy olyan egyedi finn szauna kerül átadásra, amivel 100%-ig elégedett lesz. Amennyiben a körülmények engedik minden álma teljesülni fog. Akkora lesz, olyan anyagokból épül, és olyan extra elemeket fog tartalmazni, amilyet csak szeretne. Egy egyedi finn szauna több szempontból is tökéletes választás, megannyi pozitív egészégügyi előnye van a használatának, például erősíti az immunrendszert, csökkenti a stresszt, javítja a keringést és szépíti a bőrt is. 
 

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.