Aliante

Lorem ipsum dolor

Cégünket magyar faipari mérnökök alapították és üzemeltetik, akiknek a szauna tervezés és gyártás a hivatásuk. Azok a munkák, amelyekben az alapanyagok és a munkaórák mellett még a szenvedély is adalékanyag, mindig sokkal szebbek és tartósabbak. Végig böngészve szauna referenciáinkat reméljük Te is tapasztalhatod majd azt az egyediséget és a magas minőségű kivitelezést, amit számodra is nyújtani szeretnénk.

A finn szaunától a bio szaunáig, nálunk mindent megtalálhatsz! Igényeid szerint készítjük el álmaid szaunáját a legjobb minőségű alapanyagokból! Legyen bármilyen elképzelésed, mi megtervezzük és meg is valósítjuk szaunád vagy személyre szabott wellness részleged.

Kapcsolódó cikkek

A legbizarrabb finn szokások a szaunában

A legbizarrabb finn szokások a szaunában

Mint az sokak számára ismert, a finnek az egész világon híresek a hozzájuk kapcsolódó szaunakultúráról. Habár a szaunák használata jótékony hatással van a szervezetre és a bőrre is, a finnek számára...

Tovább

Kapcsolódó oldalak

Statikus oldalak
Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1117 Budapest, Budafoki út 70.