A lassú fogyás felgyorsítható az infraszauna használatával. Ne sanyargassa magát, a megfelelő szauna típus kiválasztásával elérheti a kívánt eredményt!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Fogyás önsanyargatás nélkül? Naná!

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Az infraszauna segít a fogyásban

FESZES BŐR, KARCSÚ, FORMÁS TEST – JÓL HANGZIK IGAZ?

Ha pokoli edzések és eszement diéták nélkül akar fogyni, van egy nagyszerű megoldásom az Ön számára. Ha jól használja, garantált a fogyás, a jobb közérzet és búcsút mondhat a fránya narancsbőrnek is. Nem, nem, semmi kuruzslás és hókusz-pókusz, csak egy fantasztikus élettani hatás, ami nem másnak köszönhető, mint az infravörös sugaraknak.

A MÉREGTELENÍTÉS A KULCSA MINDENNEK!

Az infraszauna használatakor az izzadás révén rengeteg méreganyag és oldott zsír távozik az ön szervezetéből. Olyannyira hatékony folyamatról van szó, ami akár egy alkalommal 800-900 kalóriát is el tud égetni. Ez körülbelül egy intenzív másfél órás edzésnek felel meg csak ez sokkal kényelmesebb.
Ha rendszeresen használja, néhány hét alatt őrületes változást fog tapasztalni külsejében. Anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően eltávoznak a felesleges zsírsejtek, melyek korábban megátalkodott módon ragaszkodtak Önhöz. Mindezt ellazultan, kikapcsolódva érheti el a végeredmény pedig szemmel látható.

Szeretne további HASZNOS infókat kapni? Adja meg itt email címét és már küldöm is a legfontosabb tudnivalókat.


ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Melyek a finn szauna jótékony hatásai?

A finn szauna története egészen legendás harcosokig, a vikingekig nyúlik vissza. Nem csoda, ha ez a nép oly rettenthetetlen volt és erős, hogy még az amerikai kontinensre is eljutott, hiszen nem csak ismerték a szaunát, de rendszeresen használták is, így edzve magukat az északi hidegben. De mitől is olyan hatékony a finn szauna, és milyen jótékony hatásait ismerjük? Mutatjuk! 

A kültéri szauna rendelés menete az Alianténél

A huszonegyedik században már egyáltalán nem mennek ritkaságszámba a szaunák, még az otthonokban sem. A kültéri szauna rendelés már széles tömegek számára elérhető, így csempészve egy kis kényeztető, és egyben egészségmegőrző zugot a kert egy kiválasztott pontján. De mit érdemes tudni a kültéri szaunaház rendelés menetéről, és milyen előnyökkel jár a kültéri szauna rendelés? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Kültéri szaunaházak: előnyök és jótékony hatásai

A kültéri szaunaház rendszeres használata számos pozitív hatással van mind a testedre, mind a lelkedre. Egyfelől a szaunázás minden előnyét, a testre gyakorolt hatásait is ki lehet élvezni, ugyanakkor a kültéri szaunaházak még egy kis extra csavarral egészítik ki a méregtelenítés és egészségmegőrzés eme formáját! Mutatjuk, mik a kültéri szaunaházak legfontosabb előnyei – amelyet Te is élvezhetsz otthonodban, kertedben!

koktélok szaunázás utánra a hidratáltságért

Miután kiizzadta magát a szaunában, nagyon fontos, hogy gondoskodjon a megfelelő hidratációról is. Próbálja ki ezeknek az egészséges és ínycsiklandó italoknak valamelyikét, amelyeket a finn természet ihletett. Hidratálja vele saját szervezetét, vagy akár kínálja vendégei számára! Ezek az italok nagyon egészségesek, hiszen a bogyós gyümölcsök sok vitamint, antioxidánst, valamint rostot tartalmaznak, amelyek elősegítik a gyógyulást, javítják az anyagcserét és erősítik az immunrendszert. Egy csipetke só pedig az elektoritoknak köszönhetően segít abban, hogy a szervezete jobban tárolja a vizet, ez pedig megelőzi, illetve megszünteti a kiszáradást.

További hírek
New York Café TripAdvisor