A lassú fogyás felgyorsítható az infraszauna használatával. Ne sanyargassa magát, a megfelelő szauna típus kiválasztásával elérheti a kívánt eredményt!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Fogyás önsanyargatás nélkül? Naná!

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Az infraszauna segít a fogyásban

FESZES BŐR, KARCSÚ, FORMÁS TEST – JÓL HANGZIK IGAZ?

Ha pokoli edzések és eszement diéták nélkül akar fogyni, van egy nagyszerű megoldásom az Ön számára. Ha jól használja, garantált a fogyás, a jobb közérzet és búcsút mondhat a fránya narancsbőrnek is. Nem, nem, semmi kuruzslás és hókusz-pókusz, csak egy fantasztikus élettani hatás, ami nem másnak köszönhető, mint az infravörös sugaraknak.

A MÉREGTELENÍTÉS A KULCSA MINDENNEK!

Az infraszauna használatakor az izzadás révén rengeteg méreganyag és oldott zsír távozik az ön szervezetéből. Olyannyira hatékony folyamatról van szó, ami akár egy alkalommal 800-900 kalóriát is el tud égetni. Ez körülbelül egy intenzív másfél órás edzésnek felel meg csak ez sokkal kényelmesebb.
Ha rendszeresen használja, néhány hét alatt őrületes változást fog tapasztalni külsejében. Anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően eltávoznak a felesleges zsírsejtek, melyek korábban megátalkodott módon ragaszkodtak Önhöz. Mindezt ellazultan, kikapcsolódva érheti el a végeredmény pedig szemmel látható.

Szeretne további HASZNOS infókat kapni? Adja meg itt email címét és már küldöm is a legfontosabb tudnivalókat.


ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


kültéri szauna építés

Kültéri szauna építésen gondolkozol? Több év szaunás tapasztalattal a hátunk mögött azt mondhatjuk, ha van rá lehetőséged ez a legjobb megoldás! De kiknek való pontosan a kültéri szauna építés, és mi a szauna tervezés menete? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szauna jótékony hatásai

Bár a szaunázásnak meglehetősen nagy az élvezeti faktora is, számos pozitív hatása van a testre is, ezáltal nem csak kényeztet, de bizony az egészséghez is hozzájárul. Persze, vannak esetek, mikor nem kimondottan ajánlott, de túlnyomórészt azért a jótékony hatásai dominálnak.

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor