Aliante

Fogyás önsanyargatás nélkül? Naná!

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

FESZES BŐR, KARCSÚ, FORMÁS TEST – JÓL HANGZIK IGAZ?

Ha pokoli edzések és eszement diéták nélkül akarsz fogyni? van egy nagyszerű megoldásunk számodra. Ha jól használod, garantált a fogyás, a jobb közérzet és búcsút mondhatsz a fránya narancsbőrnek is. Nem, nem, semmi kuruzslás és hókusz-pókusz, csak egy fantasztikus élettani hatás, ami nem másnak köszönhető, mint az infravörös sugaraknak.

 

A MÉREGTELENÍTÉS A KULCSA MINDENNEK!

Az infraszauna használatakor az izzadás révén rengeteg méreganyag és oldott zsír távozik a szervezetből. Olyannyira hatékony folyamatról van szó, ami akár egy alkalommal 800-900 kalóriát is el tud égetni. Ez körülbelül egy intenzív másfél órás edzésnek felel meg, csak ez sokkal kényelmesebb.

Ha rendszeresen használod, néhány hét alatt őrületes változást fogsz tapasztalni külsődön. Anyagcsere-gyorsító hatásának köszönhetően eltávoznak a felesleges zsírsejtek, melyek korábban megátalkodott módon ragaszkodtak a kritikus területekhez. Mindezt ellazultan, kikapcsolódva érheted el, a végeredmény pedig szemmel látható.Szeretnél további HASZNOS infókat kapni? Add meg itt email címed és már küldöm is a legfontosabb tudnivalókat.

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.