Kültéri szauna vásárlás – a legfontosabb tudnivalók a vásárláshoz

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Kültéri szauna vásárlás – a legfontosabb tudnivalók a vásárláshoz

Manapság egyre elterjedtebbek az otthonra megépített szaunák, legyen szó beltéri, vagy épp kültéri darabokról. A kültéri szauna vásárlás pedig még további előnyökkel jár és még inkább átadja a szaunázás élményét felhasználójának. Íme néhány hasznos információ a kültéri szauna vásárlásról és használatáról, amit érdemes megjegyezni!

Kültéri szauna vásárlás – a legfontosabb tudnivalók a vásárláshoz

Kültéri szauna vásárlás – de hogyan?

Ha a szaunázás jótékony hatásaival már megismerkedtél és elhatároztad, hogy szeretnéd otthonodban is élvezni a relaxálás előnyeit, már meg is kezdheted új beltéri- vagy éppen kültéri szaunád megtervezését. De mik a legfontosabb tudnivalók a döntés előtt? Mutatjuk! 

 

Beltéri, vagy kültéri szauna vásárlás? Válaszd ki, hova kerül majd új szaunád! 

Kétség sem férhet hozzá, hogy a szaunázás jótékony hatásait nem befolyásolja, hogy hova is kerül pontosan a szerkezet. Mindazonáltal, amennyiben van rá lehetőséged, elegendő helyed, úgy a legtöbb vásárlónk szerint is a kültéri szaunaház építtetése a legjobb döntés. Főként a téli hideg hónapokban rendkívül hangulatos a forró levegőben relaxálva figyelni a jeges táj szépségeit, majd a kerti medencében csobbanni egyet – ezzel fokozva a bőrre és szervezetre gyakorolt jótékony hatásokat. 


Ha nincs lehetőséged a kertben elhelyezni vadonat új szaunád, úgy beltérre is jó döntés annak megrendelése! Keresd bizalommal szakképzett kollégáinkat, és alakítsátok ki együtt álmaid szaunáját. 
 

 

Kültéri szauna vásárlás – mennyi helyre van szükség hozzá?

Talán a leggyakrabban felmerülő kérdés a kültéri szauna vásárlás ötletének felmerülésekor, hogy vajon van-e elegendő hely a kertben egy ilyen berendezés betelepítéséhez? A jó hír az, hogy minden esetben az egyéni igényeknek megfelelően készítjük el a terveket, az elképzeléseid és a rendelkezésre álló hely függvényében – ilyen módon az elkészülő szaunád pontosan illeszkedni fog környezetébe, és – az ésszerűség határain belül – bármekkora méretben elkészülhet. Nem jelent tehát problémát, ha nem áll rendelkezésünkre hatalmas hely! A helyszíni kiszállás során kollégáink felmérik a lehetőségeket, és azok, valamint vágyaid figyelembevételével tervezik meg a számodra tökéletes megoldást. 

 

A kültéri szauna vásárlás lépései

Mire számíthatsz, ha tőlünk rendeled meg egyedi igényekre szabott szaunád, kültéri szaunaházad? Az alábbiakban röviden ismertetjük a projekt menetét, hogy biztosan ne érjen meglepetés!

 

A kültéri szauna vásárlás az ajánlatkéréssel kezdődik

Amennyiben megszületett az elhatározás, hogy otthonodban is szeretnéd élvezni a szaunázás hatásait, nincs más dolgod, mint felvenni velünk a kapcsolatot IDE kattintva, és személyre szabott ajánlatot kérni. Fontos tudni, hogy az általunk elkészített szaunák és szaunaházak minden esetben egyedi igényre szabva kerülnek megtervezésre, ezért nem tudunk azonnali árajánlattal szolgálni. 

 

A tervezés, igényeid felmérése… hogy a kültéri szauna tökéletesen illeszkedjen otthonodba!

Mivel mi a Te elképzeléseid alapján dolgozunk – és a hely adottságait is szeretjük figyelembe venni a tökéletes végeredmény érdekében - az ajánlatkérést követően szakképzett kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot, hogy egyeztethessetek. 
Ezen a beszélgetésen nem csak vágyaid és elképzeléseid ismertetheted kollégáinkkal, de ők a megszerzett információk alapján jó tanácsokkal, további ötletekkel is ellátnak majd – hiszen a cél, hogy tökéletesen elégedett légy a készülő szaunával! 
 

 

Kültéri szauna vásárlás az Aliante-tól: ahol nem kell elképzelned a végeredményt!

Van, akinek rendkívüli képzelőereje van, és van, aki szereti látni a várható végeredményt. Mi pedig ezt nem bízzuk a véletlenre. A fenti megbeszélés során véglegesítjük a terveket, majd erről egy 3D-s látványtervet is készítünk Neked, hogy pontosan tisztában legyél, milyen szaunát építünk a számodra. Ez kiküszöböli annak lehetőségét, hogy az általad megálmodott szauna és az, amelyet mi tervezünk meg az elmondottak alapján, eltérjenek egymástól. 

 

A kültéri szauna megrendelése, szerződéskötés 

Amennyiben látott tervek elnyerik tetszésed és jóváhagyod azokat, a kültéri szauna vásárlás következő lépéseként elkészítjük a szerződést és az előleg számlát. Természetesen, ha szeretnél, a szerződéskötés előtt még módosíthatod a megrendelésed!

 

A kültéri szauna gyártása

Amikor beérkezik hozzánk az előleg, már el is kezdjük a szaunád legyártását. A gyártás során minden esetben rendkívül nagy figyelmet fordítunk a lehető legmagasabb minőségű alapanyagok használatára, és mérnöki precizitással készítjük el az általad megvásárolt szaunát, szaunaházat.

 

A kültéri szauna telepítése otthonodba

A gyártást követően következik a legizgalmasabb rész, ahol az elkészült szaunaházat otthonodba szállítjuk, és az előzetesen megbeszélt helyre telepítjük. Kollégáink gyors és pontos munkamenete segíti, hogy minden az előzetes tervek alapján kerüljön kivitelezésre, ezért ezt a lépést követően már nincs más dolgod, mint kiélvezni a saját kültéri szaunád nyújtotta kényeztetést!

 

Miért válassz minket, ha eljött a kültéri szauna vásárlás ideje?

Kültéri szauna vásárlás – a legmagasabb minőségben

Azért érdemes hozzánk fordulni a kültéri szauna vásárlás esetén, mert mi, az Aliante csapata a minőséget tartjuk a legfontosabbnak. Emiatt használjuk csak a legnívósabb alkatrészeket, tartozékokat, melyeket magasan képzett szakembereink professzionális módon szerelnek be. A jó minőségű berendezések sokkal tovább tudják kiszolgálni az igényeidet és sokkal több élvezetet nyújtanak, mint a silányabb verziók.

 

Kültéri szauna vásárlás – egyedi igényekre szabva

Egy másik nyomós érv, hogy miért minket válassz a kültéri szauna vásárlás során, az az, hogy mi minden esetben egyedi szaunákat készítünk, méghozzá abszolút a Te kívánságaidnak megfelelően. Természetesen lehetséges, hogy szakértőink egyes részletekkel nem értenek majd egyet, de ennek csak az az oka, hogy célunk egy olyan berendezés elkészítése, mely sok-sok évig gondoskodik a Te kényeztetésedről!

 

Milyen előnyökkel jár a kültéri szauna vásárlás?

A kültéri szauna vásárlás számos előnnyel is jár. A szaunázás jótékony hatásairól valószínűleg már Te is hallottál, de röviden vegyük át ismét, hogy mire számíthatsz ha rendszeresen élvezed a saját kültéri szaunád nyújtotta élményt!

 

A kültéri szauna hatása a testre

Egyfelől ott vannak a szervezetre gyakorolt pozitív hatásai: rendszeres szauna használat az egyik legjobb módja az egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének – hiszen a szaunahasználat tulajdonképpen sokkterápiaként edzi a szervezetet amellett, hogy nagyszerű pihenést, kikapcsolódást is biztosít.


A kültéri szauna használata beindítja a vérkeringést és a különböző anyagcsere-folyamatokat, miközben értágító és érkondicionáló hatással is bír. A test kötőszövetei a meleg hatására rugalmassá válnak, ezáltal feszesebbé válik a bőr. A melegben kitágulnak a pórusok, beindul az izzadás, ami által a bőrben és a szervezetben felhalmozódott méreg- és salakanyagok kiürülése megkezdődhet.

 

A kültéri szauna hatása az elmére

De nem csak a testre van pozitív hatással a kültéri szauna vásárlás, hanem az elmére is. A szauna teret enged a nyugodt gondolkodásnak, meditációnak. Szaunázás közben az emberek zöme csendben, a gondolataiba mélyedve ül, vagy fekszik. Ilyenkor megnyugszunk, könnyebbé válik átlátni a dolgokat és meghozni a nehéz döntéseket. A forróságban ráadásul fokozódik az endorfin-termelődés, ezáltal egyfajta boldogság uralkodik el rajtunk, ami ugyancsak elősegíti a megnyugvást és remek stresszoldó is.

 

Kültéri szauna, privát használatra a maximális higiénia érdekében!

További előnye, hogy a kültéri szauna vásárlás során a Te privát berendezésed kerül betelepítésre, amelyen nem kell másokkal osztozni, így akár a leghatásosabb módon is használhatod, meztelenül, anélkül, hogy ismeretlenek tekintetének zavaró kereszttüzébe kerülnél.


Amennyiben Te is szeretnéd kiélvezni ezeket az előnyöket az otthonodban, idegenek kíváncsi tekinteteitől elzártan, akkor a kültéri szauna vásárlás Neked való!
 


ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Szaunahasználat: Milyen gyakran és meddig szaunázzunk?

A szaunát lényegében olyan gyakran és addig használd, ameddig kényelmes és komfortos számodra. Azonban pár hasznos szakértői tanácsot szeretnénk most nyújtani a szauna használatáról! 

Kicsi, nagy vagy ÓRIÁSI? Nem mindig a MÉRET a LÉNYEG!

El tudod képzelni, hogy létezik akkora szauna, ahol több százan egyszerre tudnak izzadni? Én is meglepődtem a hír hallatán, de utánajártam és a válaszom: IGEN, létezik!

Téli immunerősítés? Irány a szauna!

A téli időszakban a szaunázás különösen jól tud esni a testnek és a léleknek egyaránt. De vajon textilben vagy anélkül szaunázzunk? A következőkből kiderül!

Egyedi kültéri szauna, ahogyan mindig is elképzelted | Aliante

Egyedi kültéri szauna tervezése és kivitelezése megbízható, profi csapattól, korrekt áron. Szeretnél egyedi kültéri szaunát otthonodba, esetleg üzleted mellé? Keresd az Aliante csapatát, hiszen mi egészen a tervezéstől a kivitelezés végéig mindent megteszünk, hogy megkapd álmaid egyedi kültéri szaunáját!

További hírek
New York Café TripAdvisor