Aliante

Kültéri szaunaház vásárlás

Kültéri szaunaház vásárlásán gondolkozol? A legjobb döntést hozod, és a legjobb helyen jársz. A szaunázásnak számos pozitív hatása van testre és lélekre egyaránt. Az Aliante csapata pedig segít abban, hogy olyan kültéri szaunaházad legyen, amilyet elképzeltél. Egyedi terveinkkel, profi kivitelezésünkkel, magas minőségű anyagainkkal nemcsak Téged, hanem minden vendégedet el fogjuk varázsolni.

Kültéri szaunaház vásárlás

Kültéri szaunaház vásárlás egyedi igényekkel

Kültéri szaunaház vásárlása lehetséges a katalógusok szerény kínálatából is, de miért érnéd be ezzel, ha a legjobbat is megérdemled, és meg is szerezheted. Az Alianténál a kültéri szaunaház vásárlása mindig az egyéni preferenciák, igények, kérések figyelembevételével történik. Pontosan elképzelted már, hogy hova fog kerülni a szaunaház, mekkora lesz, milyen anyagokkal lesz bevonva, és sok-sok más részlet is összeállt a fejedben? Keressen fel minket, ugyanis mi készen állunk, hogy megvalósítsuk az álmodat. Nem katalóguskínálatokkal dolgozunk, hanem egyedi tervezésű szaunákat, szaunaházakat építünk, annak érdekében, hogy az eredmény pontosan olyan legyen, amilyennek megálmodtad!

 

Kültéri szaunaház vásárlása tervezéssel

Nálunk a kültéri szaunaház vásárlása tervezéssel indul, jobban mondva egy teljesen ingyenes helyszíni felméréssel. Ahhoz, hogy meg tudjuk építeni álmaid szaunaházát, tudnunk kell, hogy milyen is az, de ami még fontosabb, fel kell mérnünk a helyszínt, a rendelkezésre álló terület nagyságát, a föld minőségét, áramellátottságot, esetleges panorámát. Természetesen a kültéri szaunaház vásárlásához szükséges terv elkészítéséhez az egyedi igényeidet, kéréseidet, sajátos szempontjaidat is meghallgatjuk. Ezek alapján készítünk egy személyre szabott tervet, valamint egy részletes árajánlatot. Ezt még módosíthatod, ha időközben valamit mégis máshogyan szeretnél. Könnyű dolgod lesz a  döntésben, hiszen nemcsak tervrajzokat adunk a kezedbe, hanem olyan 3D-s terveket is, amiken jól fogod látni, hogy hogyan fog festeni az egész a valóságban. A kültéri szaunaház vásárlása a tervek elfogadásával, szerződés aláírásával valósul meg.

 

Prémium minőségű kültéri szaunaház vásárlása 

amennyiben kültéri szaunaház vásárlására adod magadat, biztosak vagyunk benne, hogy valami olyat szeretnél választani, ami megfelel az igényeidnek, és valóban magas minőségű, időtálló- mert szeretnéd sokáig élvezni a szaunázás kellemes érzését, és pozitív hatásait. Az Alianténél nagyon nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre. Kizárólag magas minőségű, prémium anyagokkal dolgozunk már hosszú idők óta. A választék hatalmas. Lambéria anyagok esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, nyárfa és égerfa közül lehet választani, padlécek esetében szintén minőségi csomómentes fafajta, köztük nyárfa és égerfa is választható, a burkolat akár rétegelt lemez, üveg, vagy kőburkolatot is lehet.

 

Kültéri szaunaház vásárlásán gondolkodik? Keressen minket, és mi megvalósítsuk minden elképzelését, méghozzá prémium minőségben! Vegye fel velünk a kapcsolatot ide kattintva! Természetesen nemcsak magáncélra, hanem üzleti felhasználásra is vállaljuk a tervezést, és a kivitelezést is.  

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.