Az Aliante egyedülálló otthoni szaunákat kínál Önnek egyenesen a gyártótól kedvező áron. Ismerje meg szauna gyártási referenciánkat, válasszon szauna típusaink közül!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Szauna gyártási referenciák

Vélemények rólunk

“Vendégeink nagyon kedvelik a Benke Gábor és az ALIANTE csapata által beépített szaunát. Kedvezőnek értékelik azt hogy kombi, -használják is mind a finn, mind az infra verziót. Kényelmesnek ítélik, annak ellenére hogy nem volt túl nagy helyünk a megvalósításhoz. Technikailag is minden rendben volt. Köszönet az ötletekért, amit a tervezés során kaptunk és a végeredményt illetően is - ha szükség lenne bővítésre, jelentkezünk.”

 

További jó munkát kívánva: V. K. Enikő - BKK Közút Üdülő - Sopron

 

 

“Benke Gábor és az ALIANTE csapata remekül vizsgázott. Ötleteikkel és szakértelmükkel egyedi igényeinkre szabták finn szaunánkat. Azóta is rengeteget használjuk és ennek köszönhetően a baráti összejövetelek száma is megnövekedett!”

 

H. Stefan - Bécs

 

 

„Benke Gábor és az ALIANTE csapata remek munkát végzett, azóta is nagy melegedéssel és megelégedéssel használjuk a szaunát. Az egész folyamat gyors és precíz volt a felméréstől az átadásig, ráadásul árban is korrektek maradtak. Csak ajánlani tudom őket!”

 

K. Gergely - Budapest


címkék: aliante, szauna

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


kültéri szauna építés

Kültéri szauna építésen gondolkozol? Több év szaunás tapasztalattal a hátunk mögött azt mondhatjuk, ha van rá lehetőséged ez a legjobb megoldás! De kiknek való pontosan a kültéri szauna építés, és mi a szauna tervezés menete? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szauna jótékony hatásai

Bár a szaunázásnak meglehetősen nagy az élvezeti faktora is, számos pozitív hatása van a testre is, ezáltal nem csak kényeztet, de bizony az egészséghez is hozzájárul. Persze, vannak esetek, mikor nem kimondottan ajánlott, de túlnyomórészt azért a jótékony hatásai dominálnak.

Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor