Aliante

Wellness építés

Az Aliente csapata készen áll különböző méretű projektek, wellness központok tervezésére és kivitelezésére is. Ha a wellness építés fázisával kész vagyunk nincs vége a közös munkafolyamatnak, hiszen a továbbiakban a karbantartást és az esetleges modernizálását is vállaljuk. Egy wellness építés nem csak egy panzióban, szállodában, wellness vagy egészség centrumban lehet opció, hiszen akár az otthonod, meghitt falain belül is kialakítható. 

Wellness építés

A wellness építés első lépése: a tervezés 

A minőségi wellness tervezésének minden folyamatát veled valósítjuk meg, a te igényeid szerint. A szaunázás számos kivitelben és formában elérhető egy wellness építés során, így végigvesszük a lehetőségeket veled együtt. Otthonod vagy vállalkozásod adottságait felmérjük, majd az alapanyagok kiválasztásától az egyedi és műszaki igényekig mindent számításba veszünk a wellness építés tervezése során, így a végeredmény valóban luxus és kimagasló lesz. 

 

Wellness építés a vállalkozásod bővítéséhez

Ha a vállalkozásod bővítéseként a wellness építés gondolata fogalmazódott meg benned, akkor egy remek munkakapcsolat alakulhat ki közted és a cégünk között, hiszen a wellness építés magába foglalja a tervezést, kivitelezést majd a szaunák üzemeltetését is. Ha esetleg már vannak meglévő szaunáid, akkor a karbantartás és üzemeltetés feladatait cégünk készséggel ellátja. A vendégek és ügyfelek pedig gondtalanul élvezhetik a szaunázás adta wellness élményt.

 

A wellness építés utáni munkafolyamat: a karbantartás

A karbantartás a szaunák üzemeltetésének a velejárója, hiszen a használat és az idő nyomot hagynak a berendezéseken. Értjük ezek alatt a szauna faanyaga, a fűtőegység, a szaunakövek és a berendezések tiszttátást  – az Aliente csapata elvégzi a karbantartás minden egyes fázisát. 

 

Melyik szauna ajánlott kifejezetten a wellness építés során a vállalkozásodba? 

Ha fitness-wellness vagy idegenforgalmi vállalkozásod szolgáltatásainak újításához, bővítéséhez a wellness építés lehetőségét választod, akkor a legalkalmasabb szaunatípus számodra a tág és kényelmes finn szauna lehet. Itt is – mint bármely szauna típusunknál – alkalmazható bármely méret és különféle kialakítás, a hely adottságait is figyelembe véve. Ezt a fajta szauna már sok rehabilitációs központban elérhető, ami nem csoda, hiszen tökéletes formája a természetes gyógyulásnak: legyen szó vérkeringési problémákról, méregtelenítésről és az immunrendszer erősítéséről. Nem mellesleg az ember ellazulhat és kiszakadhat a hétköznapi körforgásból pár órára. 
A finn szaunázás egy igazi közösségi élmény: általánosságban másfél-két órás programról beszélünk, ami a felfűtést követően 2-3 körből áll, 10-15 perces hosszokkal, köztük 5-10 perces pihenővel. A pihenések alatt felfrissülhetünk és pótolhatjuk a folyadékot. 

 

Wellness építés, csakis a legjobb csapattól

A gyártó által javasolt alapanyagok minősége és az összeszerelés pontossága fontos részei a megfelelő, strapabíró wellness építésének. A csapatunk a folyamat elejétől törekszik a legprofesszionálisabb alapanyagok beszerzésére és technológiák megoldására. Már az egyeztetés és tervezés alkalmával az ügyfél teljeskörű képet fog kapni arról, hogy milyen lehetőségekkel számoljon a wellness építés alkalmával. 

 

Ha te is a wellness építés gondolatával foglalkozol, akár az otthonodban vagy a vállalkozásodban, akkor keresd fel csapatunkat ITT!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.