Egyedi bioszauna az Aliantétól Önre szabva! Bízza magát az egyedi, különleges mérnöki megoldásokkal dolgozó szakemberekre!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

BIOSZAUNA vásárlás Önre szabva

Bioszauna vásárlás gyártótólBIOSZAUNA KÖZVETLENÜL ÖNRE SZABVA

Nem kell lemondania a szaunázásról, csak azért mert nem bírja a túl meleg hőmérsékletet.  Tökéletes alternatívája ez a fajta fürdőzés a finn szaunának. Ezekben a kabinokban az alacsonyabb hőmérséklethez (maximum hőmérséklet 60 °C fok) magasabb páratartalom tartozik, ezzel a kombinációval  éri el, hogy Ön megőrizze egészségét, fittségét.

 

KÜLÖNLEGES ILLÓOLAJOK, HANGULATOS ZENE ÉS FÉNYEK – ALIANTE BIOSZAUNA KÉNYEZTETÉS ÖNRE SZABVA

Hangulatának megfelelően különböző színű fényárban pihenhet a bioszaunához tartozó  fényterápiának köszönhetően. Energiára vágyik? Határozottnak, magabiztosnak kell lennie? Válassza a piros színt! Esetleg pont ellenkezőleg: kimerült, fáradt, harmóniára szomjazik? Ebben az esetben a szaunázás idejére a zöld színt állítsa be.  A megfelelő színbeállítással megsokszorozhatja a szaunázás jótékony hatását. A fényterápia  hangterápiával is kombinálható, hallgassa szaunázás közben kedvenc zenéjét, az így érvényesülő hármas hatás (meleg, fény, zene) tökéletes relaxációt biztosít Ön számára testileg és lelkileg is.

 

 

Bioszauna kivitelezés otthonraAZ ALIANTE BIOSZAUNA KÍMÉLETES PIHENÉS ÖNNEK ÉS CSALÁDJÁNAK

Ez a fajta szauna mindenki számára, így az idősebb és a fiatalabb korosztálynak egyaránt  biztonságosabb és ugyanolyan jótékony hatású, mint a finn szauna.  Jó választás családjának minden tagja számára. Ne bízza a véletlenre! Kérje tanácsaimat, hogy segíthessek!

 

BIOSZAUNA ÉPÍTÉS – EGYEDI ÁRAK

Csapatunk a beépítés helyszínén, a pontos méretek ismeretében ajánl Önnek egy valóban jól használható bioszaunát, amit minden alkalommal felüdülés lesz használni. A megfelelő hangulati elemeket beépítve törekszünk arra, hogy a kabinokat ár-érték arányban is maximálisan a vevői igényekre szabjuk. Ne bízza a véletlenre! Kérje tanácsaimat, hogy segíthessek, töltse ki a kapcsolat felvételi formot!


címkék: ajánlat, akció, aliante, bioszauna, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


kültéri szauna építés

Kültéri szauna építésen gondolkozol? Több év szaunás tapasztalattal a hátunk mögött azt mondhatjuk, ha van rá lehetőséged ez a legjobb megoldás! De kiknek való pontosan a kültéri szauna építés, és mi a szauna tervezés menete? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szauna jótékony hatásai

Bár a szaunázásnak meglehetősen nagy az élvezeti faktora is, számos pozitív hatása van a testre is, ezáltal nem csak kényeztet, de bizony az egészséghez is hozzájárul. Persze, vannak esetek, mikor nem kimondottan ajánlott, de túlnyomórészt azért a jótékony hatásai dominálnak.

Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor