Aliante
BIOSZAUNA
Aliante

BIOSZAUNA

Egyedi, minőségi bioszauna prémium anyagokból | Aliante

Bioszauna gyártás a “biztonságosabb” szaunázásért

Úgy érzed a szauna túl forró, túl megterhelő Neked? Mégis szeretnéd kiélvezni a jótékony, pihentető részét a fürdőzésnek? Akkor számodra is ideális megoldás lehet a bioszauna, amely napjainkban egyre elterjedtebb hazánkban is, miután kipróbáltad Te is könnyen a rabjává válhatsz.

A finn szaunáknál „hűvösebb” kabinokat a szaunák és a gőzfürdők közé sorolhatjuk. A bioszaunát más néven alacsony hőmérsékletű szaunaként, illetve „szoftszaunaként” is szokták emlegetni. Ezekben a kabinokban a maximális hőmérséklet 60oC, a relatív páratartalom pedig 35-50% közötti intervallumban mozog. A bioszauna különleges kiegészítője a fényterápia. Alkalmazásakor a különböző színű fények váltakozása más-más hatással van az emberi testre és lélekre. Az elérni kívánt hatás fokozása érdekében a bioszauna aroma- és hangterápiával is tovább kombinálható. Így teljes lesz a testi és lelki feltöltődés otthonodban!
 

Szeretnéd Te is élvezni a bioszauna hármas harmóniáját, amely a meleg, a fény és a hangterápia kombinációja? Akkor kérd egyedi lehetőségeinket és segítünk megvalósítani álmaid bioszaunáját. Előre megtervezzük, legyártjuk, majd a bioszauna építését is vállaljuk.

 

Válaszd a minőséget magadnak és családodnak: Kérd személyre szabott bioszauna ajánlatainkat IDE kattintva! 

Ajánlatkérés

Kérj egyszerűen egyedi ajánlatot álmaid szaunájára online űrlapunk segítségével az alábbi gombra kattintva!

Bioszauna a tökéletes feltöltődésért – fényterápiával

Hangulatodnak megfelelően különböző színű fényárban pihenhetsz a bioszaunához tartozó fényterápiának köszönhetően. Energiára vágysz? Határozottnak, magabiztosnak kell lenned? Válaszd a piros színt! Esetleg pont ellenkezőleg: kimerült, fáradt, harmóniára szomjazol? Ebben az esetben a szaunázás idejére a zöld színt állítsd be. A megfelelő színbeállítással megsokszorozhatod a szaunázás jótékony hatását. A fényterápia  hangterápiával is kombinálható, hallgasd szaunázás közben kedvenc zenéd, az így érvényesülő hármas hatás (meleg, fény, zene) tökéletes relaxációt biztosít számodra testileg és lelkileg is.

A bioszauna előnyei

A szaunázás jótékony hatásairól akkor sem kell lemondanod, ha nem bírod a magas hőmérsékletet. A magasabb páratartalomnak és a kabinban uralkodó 60 fokos hőmérsékletnek köszönhetően a bioszauna rendszeres használata fontos szerepet játszik a tüdőkapacitás növelésében, a vérellátás javításában,a bőr hidratálásában és feszesítésében, valamint a szaunában található aroma- és fényterápia nyugtatja az idegrendszert. 

Hogyan működik és kiknek ajánlott a bioszauna?

Ezeknek a kabinoknak a kombi-kályha a lelke, amely egy hagyományos kályhából és a levegő páratartalmát szabályozó gőzfejlesztőből áll, így a kabin hőmérsékletét és páratartalmát is szabályozni tudjuk. Felhasználóként egyaránt választhatod a hagyományos szaunázást, de a párás, meleg légfürdőzés élményét is megtapasztalhatod.
Ajánljuk mindazoknak, akik maximális élvezetet, ellazulást szeretnének. Akik tudják, és akarják élvezni a XXI. század technikai csodáit, úgy hogy a régi idők orvoslási szokásait, a zenét, fényeket, illatokat is képesek befogadni, élvezni.
Ezen felül nyugodt szívvel ajánljuk még az idősebb, és a nagyon fiatal korosztálynak is, hiszen a finn szaunánál kíméletesebb, ám ugyanolyan jótékony hatású.

Bioszauna építés egyedi árakkal

Csapatunk a beépítés helyszínén, a pontos méretek ismeretében ajánl egy valóban jól használható bioszaunát, amit minden alkalommal felüdülés lesz használni. A megfelelő hangulati elemeket beépítve törekszünk arra, hogy a kabinokat ár-érték arányban is maximálisan a vevői igényekre szabjuk. Ne bízd a véletlenre! Kérd tanácsainkat, töltsd ki a kapcsolat felvételi formot!

HÍREK

Szaunázási tippek, tanácsok és szakmai ajánlások

Kombinált szauna rendelés

Kombinált szauna rendelés

A kombinált szauna rendelés számos előnnyel rendelkezik. Ha nem tudsz dönteni, hogy finn szaunát vagy infraszaunát szeretnél az otthonodba - mert szeretnéd néha hosszasan, máskor pedig egy gyorsabb körben...

Tovább
Wellnesstechnikai tervezés

Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát,...

Tovább
Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Akár munka, akár gyerekek, akár csak az élet hullámvölgyei miatt, úgy tűnik, hogy a stresszfaktorok folyamatosan felbukkannak. Sajnos napjainkban a stressz már egészen korán elkezd jelen lenni egy ember...

Tovább

EGYEDI MÉRNÖKI MEGOLDÁSOKKAL KÉSZÜLT SZAUNÁK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!

Egyedi, prémium szauna tervezés és gyártás

Ha a minőséget és az egyedi lehetőséget keresed, válaszd az Aliantét!

Szauna tervezés

Cégünk nem csak a megvalósításban vesz részt, de a szauna tervezésében is már az ajánlatkérés pillanatában. Nem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen mindenki igénye más, így szaunáinkat is teljesen egyedileg gyártjuk. Egyedi, prémium minőségű szaunáinkat látványtervekkel szemléltetjük, hogy előre elképzelhesd a végeredményt. Szauna tervezés lépésről lépésre!

Szauna gyártás egyedileg

A szauna megtervezése közben a szauna alapanyagait is előre meghatározzuk, illetve minden olyan kiegészítőt, amit az ügyfél szeretne. Ezután megkezdődik a szauna gyártása, amit csakis a legjobb minőségű fa alapanyagokból állítunk össze. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhesség a szauna adta egészségügyi előnyöket, így nem spórolunk az anyag minőségén.

Beltéri és kültéri szaunák

Legyen szó akár finn szaunáról, infraszaunáról, bio szaunáról vagy kombi szaunáról bármely szauna típust megvalósítjuk beltéri vagy kültéri szaunaként is. Ha pedig egy komplett wellness részleg vagy szaunavilág megálmodásáról van szó, attól sem riadunk meg. Szakembereink rendkívül tapasztaltak a szauna gyártásban és megtervezésben, amelyre még garanciát is adunk. Szolgáltatásunk teljeskörű, így akár otthonába, akár szállodájába szeretne szaunát, bízza ránk!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.