Aliante
KOMPLETT WELLNESS
Aliante

KOMPLETT WELLNESS

Egyedi komplett wellness megoldások az Aliantétól

Aliante komplett wellness megoldások

Szeretnél otthonodba egy wellness részleget?
Szeretnéd fitness-wellness vállalkozásod a legjobbak között látni?
A maximális elégedettséget szeretnéd elérni?
Ki akarsz emelkedni a tömeges wellness szolgáltatások közül?

Mi segítünk Neked mindezt elérni.
Velünk megvalósíthatod álmaid, elképzeléseid!

Wellness centrumok, kisebb- és nagyobb projektek tervezését, kivitelezését vállaljuk; mindezt úgy, hogy a megvalósítás után sem hagyunk magadra. Folyamatos karbantartásra, modernizálásra és konzultációra is lehetőséged van. Legyen szó az otthonodról, panziódról, szállodádról, wellness-központodról, egészség centrumodról mi megteremtjük Neked a megfelelő környezetet, amelyben vendégeid, pácienseid a kikapcsolódás, gyógyulás, pihenés, feltöltődés luxusát élhetik át.

Kérd egyedi ajánlatainkat most! 

Ajánlatkérés

Kérj egyszerűen egyedi ajánlatot álmaid szaunájára online űrlapunk segítségével az alábbi gombra kattintva!

Aliante komplex wellness terek – Már a tervezésben is segítünk!

Akár magadnak, akár vendégeidnek vagy pácienseidnek szeretnél luxus környezetet teremteni a kikapcsolódásra, gyógyulásra, feltöltődésre, akkor ránk számíthatsz! Profi csapatunk a Te elképzeléseid alapján megtervezi és meg is valósítja minőségi wellness részleged. 

A kivitelezés során minden nehézséget leveszünk a válldról, így nem kell a fontos részletekkel egyedül megbirkóznod. Segítünk felmérni mi lenne a legjobb megoldás akár otthonodba, akár céged szolgáltatásainak bővítése esetén, így biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény valóban olyan lesz, amilyet elképzeltél!

Wellness tervezése

Az Te elképzeléseid alapján tervezzük és valósítjuk meg együtt a minőségi wellness szolgáltatást. Ahogy termékeink bemutatásánál is látható, a szaunázás élménye számos formában élvezhető. Mind az egyéni, mind a helyszín adta igények számos variációt eredményeznek. Segítünk felmérni azt, mi lenne a leginkább testhez álló megoldás akár otthonodban, akár céged szolgáltatásainak bővítése esetén. A megfelelő terméket a megfelelő tervezés követi, az alapanyagok kiválasztásától az egyedi formai és műszaki igények ötvözéséig. Kültéri és beltéri szaunák terén egyaránt rendelkezésedre állunk, termékeink széles skálájáról szintén tájékozódhatsz oldalunkon.

Szaunák üzemeltetése

Amennyiben úgy döntesz, hogy vendégeid, ügyfeleid igénye érdekében szauna-szolgáltatásokkal bővíted a már meglévőket, egyúttal egy hosszú távú tevékenységbe is kezdesz. A kezdetektől partnerek lehetünk ebben, a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a szaunák üzemeltetéséig.  Már meglévő szaunák esetében szintén rendelkezésedre állunk az üzemeltetés területén. Stábunk garantálja, hogy vendégeid és ügyfeleid a legnagyobb kényelemben élvezhetik a szaunázást.

Szaunák karbantartása

A szaunák folyamatos használata idővel nyomot hagyhat a berendezésen. Mindez megelőzhető és akár korrigálható is. Legyen szó a szauna faanyagáról, a fűtőegységtől, a szauna kövekről és berendezésekről, csapatunk felkészülten várja megkeresésed.  Kérd ajánlatunkat most!

HÍREK

Szaunázási tippek, tanácsok és szakmai ajánlások

Kombinált szauna rendelés

Kombinált szauna rendelés

A kombinált szauna rendelés számos előnnyel rendelkezik. Ha nem tudsz dönteni, hogy finn szaunát vagy infraszaunát szeretnél az otthonodba - mert szeretnéd néha hosszasan, máskor pedig egy gyorsabb körben...

Tovább
Wellnesstechnikai tervezés

Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát,...

Tovább
Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Akár munka, akár gyerekek, akár csak az élet hullámvölgyei miatt, úgy tűnik, hogy a stresszfaktorok folyamatosan felbukkannak. Sajnos napjainkban a stressz már egészen korán elkezd jelen lenni egy ember...

Tovább

EGYEDI MÉRNÖKI MEGOLDÁSOKKAL KÉSZÜLT SZAUNÁK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!

Egyedi, prémium szauna tervezés és gyártás

Ha a minőséget és az egyedi lehetőséget keresed, válaszd az Aliantét!

Szauna tervezés

Cégünk nem csak a megvalósításban vesz részt, de a szauna tervezésében is már az ajánlatkérés pillanatában. Nem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen mindenki igénye más, így szaunáinkat is teljesen egyedileg gyártjuk. Egyedi, prémium minőségű szaunáinkat látványtervekkel szemléltetjük, hogy előre elképzelhesd a végeredményt. Szauna tervezés lépésről lépésre!

Szauna gyártás egyedileg

A szauna megtervezése közben a szauna alapanyagait is előre meghatározzuk, illetve minden olyan kiegészítőt, amit az ügyfél szeretne. Ezután megkezdődik a szauna gyártása, amit csakis a legjobb minőségű fa alapanyagokból állítunk össze. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhesség a szauna adta egészségügyi előnyöket, így nem spórolunk az anyag minőségén.

Beltéri és kültéri szaunák

Legyen szó akár finn szaunáról, infraszaunáról, bio szaunáról vagy kombi szaunáról bármely szauna típust megvalósítjuk beltéri vagy kültéri szaunaként is. Ha pedig egy komplett wellness részleg vagy szaunavilág megálmodásáról van szó, attól sem riadunk meg. Szakembereink rendkívül tapasztaltak a szauna gyártásban és megtervezésben, amelyre még garanciát is adunk. Szolgáltatásunk teljeskörű, így akár otthonába, akár szállodájába szeretne szaunát, bízza ránk!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.