Egyedi komplett wellness megoldások az Aliantétól az Ön igényeire szabva! Finn szauna, infra szauna, bioszauna, kombiszauna és kültéri szauna építés Önnek!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

KOMPLETT WELLNESS tervezés és kivitelezés a luxus kényelemért

ALIANTE KOMPLETT WELLNESS MEGOLDÁSOK

 

ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGVALÓSÍTJUK! SZAUNA, MERÜLŐDÉZSA, WELLNESS KIEGÉSZÍTŐK

 

Komplett wellness részleg kialakításALIANTE KOMPLEX WELLNESS TEREK – MÁR A TERVEZÉSBEN IS SEGÍTSÉGÉRE LESZÜNK

Akár önmagának, akár vendégeinek, pácienseinek szeretne luxus környezetet teremteni a kikapcsolódásra, gyógyulásra, feltöltődésre számíthat ránk. Profi csapatunk az Ön elképzelései, álmai alapján tervezi és valósítja meg a minőségi wellness részleget. A kivitelezés során minden nehézséget leveszünk az Ön válláról, nem kell a fontos részletekkel egyedül megbirkóznia. Segítünk felmérni mi lenne a legjobb megoldás akár otthonában, akár cége szolgáltatásainak bővítése esetén, így biztos lehet abban, hogy az a végeredmény születik, amire igazán vágyik.

 

 

A MEGVALÓSÍTÁS UTÁN SEM HAGYJUK MAGÁRA – SEGÍTÜNK A KOMPLETT WELLNESSE ÜZEMELTETÉSÉBEN!

Komplett wellness árakA kezdetektől partnerei lehetünk a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a szaunák üzemeltetéséig. Már meglévő szaunák esetében szintén rendelkezésére állunk az üzemeltetés területén. Garantáljuk, hogy Ön, vendégei, ügyfelei a legnagyobb kényelemben és biztonságban élvezhetik a szaunázás élményét. A szaunák folyamatos használata idővel nyomot hagyhat a berendezésen. Mindez megelőzhető és akár korrigálható is. Szakértő csapatunk igény szerint ezt a terhet is leveszi az Ön válláról, hogy ne kelljen karbantartási feladatokkal vesződnie. Tegye meg az első lépést! Tanácsaimmal elkerülheti a legnagyobb buktatókat!

 

WELLNESS ÉS SZAUNA RÉSZLEGEK, TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Van már egy kész terve, vagy még csak a gondolat született meg a fejében. Kérjük, töltse ki a kapcsolat felvételi formot, visszahívjuk és egyeztetjük elképzeléseit Kapcsolatfelvétel Wellness részlegek, közületi szauna iránt érdeklődőknek

 


címkék: ajánlat, akció, aliante, komplett wellness, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


kültéri szauna építés

Kültéri szauna építésen gondolkozol? Több év szaunás tapasztalattal a hátunk mögött azt mondhatjuk, ha van rá lehetőséged ez a legjobb megoldás! De kiknek való pontosan a kültéri szauna építés, és mi a szauna tervezés menete? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szauna jótékony hatásai

Bár a szaunázásnak meglehetősen nagy az élvezeti faktora is, számos pozitív hatása van a testre is, ezáltal nem csak kényeztet, de bizony az egészséghez is hozzájárul. Persze, vannak esetek, mikor nem kimondottan ajánlott, de túlnyomórészt azért a jótékony hatásai dominálnak.

Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor