Aliante
INFRASZAUNA
Aliante

INFRASZAUNA

Megbízható infraszauna közvetlenül a gyártótól kedvező áron | Aliante

Infraszauna egyedileg, a te ízlésedre szabva

Mindig sietsz? Nem érsz rá órákig tartó rituálékra, mégis szeretnél rendszeresen feltöltődni, lazítani? Fél órás, egészséges kikapcsolódásra vágysz? Egyszerűen szeretsz egyedül szaunázni? Ebben az esetben otthonodba mindenképp az infraszaunát javasoljuk, amely egy modern és gazdaságos lehetőség a szaunázásra. 

Az infraszauna olyan egyszerű és kellemes módja önmagunk kényeztetésének, ami bárki számára elérhető. Használatával könnyebben legyőzhetők bizonyos betegségek, hozzásegít edzettségi szintünk megtartásához vagy eléréséhez, elősegíti a fogyás vagy méregtelenítés folyamatát.
 
Ha úgy döntöttél, hogy szeretnél otthonodba, nyaralódba, edzőtermedbe vagy szállodádba infraszaunát, akkor mi segítünk megtervezni és megvalósítani az álmaidat! Egyedi méretezés, egyedi alapanyagok és egyedi kiegészítők a Te ízlésedre szabva az Aliante jóvoltából!  Érdekel? Kérd szakértő kollégáink segítségét és visszahívunk: 

Ajánlatkérés!

Ajánlatkérés

Kérj egyszerűen egyedi ajánlatot álmaid szaunájára online űrlapunk segítségével az alábbi gombra kattintva!

Miért az Aliante infraszaunáit válaszd?

Az Alianténél készült infraszaunák mindegyike egyedi, hiszen cégünk személyre szabottan készíti el álmaid infraszaunáját. Így már egészen a tervezéstől kezdve segítünk megvalósítani egyedi igényeid. Minőségi alapanyagaink, pedig garantálják infraszaunád hosszú távú használhatóságát, hogy minél tovább élvezhesd az otthoni szaunázás élményét. 

Az infraszauna előnyei 

Ha nem érsz rá órákig tartó rituálékra vagy nem bírod a finn szaunában uralkodó magas hőmérsékletet, számodra a legjobb választás az infraszauna. Segítségével hatékonyan tudsz méregteleníteni, illetve a fogyás és a bőrszépítés egyik leghatékonyabb eszköze. Mindemellett több kutatás is alátámasztotta, hogy jótékony hatással van például a reuma, a hát- és derékfájdalmak, a bőrpanaszok valamint a sportsérülések (rándulás, ficam) kezelésében is.

Kinek ajánljuk?

Azoknak ajánljuk, akiknek a mai rohanó világunkban csak kevés idejük van. Az infraszaunának kisebb a helyigénye, mint a finn szaunának így könnyebben megtalálhatod helyét lakásodban. Kis helyigénye mellett pozitív tulajdonsága még, hogy alacsony az üzemeltetési költsége, nincs felfűtési idő így a bekapcsolást követően azonnal használhatod is. Tökéletes megoldás, ha nem szeretsz nagy társaságban szaunázni, folyton harcban állsz az idővel, de mégsem szeretnéd mellőzni a szaunaélményt és a szauna egészségügyi előnyeit.

Az infraszauna ára, közvetlenül a gyártótól

Infraszauna építése esetén az árak nagyban függenek a minőségtől, az építés gyorsaságától, illetve hogy közvetlenül a gyártótól, vagy eladási láncon keresztül vásároljuk az infraszaunát. Az ár mellett az egyediség és a minőség is csökkenhet az áttételek esetén: az infra szauna gyártójával közvetlenül egyeztetve attól az embertől kaphatunk tanácsokat, javaslatokat, különleges megoldásokra ötleteket, aki maga építi az infrakabinokat, így ismeri annak lehetőségeit és korlátait. Ritkán adódik olyan lehetőség az életben, amikor valamit olcsóbban vásárolhatunk meg jobb minőségben, a szaunák gyártótól való vásárlása azonban ez az eset. Ha Te is élni szeretnél ezzel a lehetőséggel, vedd fel a kapcsolatot velünk itt!

HÍREK

Szaunázási tippek, tanácsok és szakmai ajánlások

Kombinált szauna rendelés

Kombinált szauna rendelés

A kombinált szauna rendelés számos előnnyel rendelkezik. Ha nem tudsz dönteni, hogy finn szaunát vagy infraszaunát szeretnél az otthonodba - mert szeretnéd néha hosszasan, máskor pedig egy gyorsabb körben...

Tovább
Wellnesstechnikai tervezés

Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát,...

Tovább
Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Akár munka, akár gyerekek, akár csak az élet hullámvölgyei miatt, úgy tűnik, hogy a stresszfaktorok folyamatosan felbukkannak. Sajnos napjainkban a stressz már egészen korán elkezd jelen lenni egy ember...

Tovább

EGYEDI MÉRNÖKI MEGOLDÁSOKKAL KÉSZÜLT SZAUNÁK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!

Egyedi, prémium szauna tervezés és gyártás

Ha a minőséget és az egyedi lehetőséget keresed, válaszd az Aliantét!

Szauna tervezés

Cégünk nem csak a megvalósításban vesz részt, de a szauna tervezésében is már az ajánlatkérés pillanatában. Nem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen mindenki igénye más, így szaunáinkat is teljesen egyedileg gyártjuk. Egyedi, prémium minőségű szaunáinkat látványtervekkel szemléltetjük, hogy előre elképzelhesd a végeredményt. Szauna tervezés lépésről lépésre!

Szauna gyártás egyedileg

A szauna megtervezése közben a szauna alapanyagait is előre meghatározzuk, illetve minden olyan kiegészítőt, amit az ügyfél szeretne. Ezután megkezdődik a szauna gyártása, amit csakis a legjobb minőségű fa alapanyagokból állítunk össze. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhesség a szauna adta egészségügyi előnyöket, így nem spórolunk az anyag minőségén.

Beltéri és kültéri szaunák

Legyen szó akár finn szaunáról, infraszaunáról, bio szaunáról vagy kombi szaunáról bármely szauna típust megvalósítjuk beltéri vagy kültéri szaunaként is. Ha pedig egy komplett wellness részleg vagy szaunavilág megálmodásáról van szó, attól sem riadunk meg. Szakembereink rendkívül tapasztaltak a szauna gyártásban és megtervezésben, amelyre még garanciát is adunk. Szolgáltatásunk teljeskörű, így akár otthonába, akár szállodájába szeretne szaunát, bízza ránk!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.