Megbízható infraszauna közvetlenül a gyártótól kedvező áron! Otthoni infraszaunáját egyedi és különleges mérnöki megoldásokkal készítjük el!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

INFRASZAUNA a gyártótól Önnek

Infraszauna építés árakINFRASZAUNA ÉPÍTÉS ÁRAK

Infraszauna építése esetén az árak nagyban függenek a minőség és az építés gyorsasága mellette attól is, hogy közvetlenül a gyártótól, vagy esetleg egy eladási láncon keresztül vásároljuk az infraszaunát. A szauna gyártó cégtől közvetlenül vásárolva nem csak a forgalmazók haszonigényét, hanem azok plusz munkáját (összeköttetés a gyártóval, plusz helyszíni felmérések stb.) is ki kell fizetnünk. Az ár mellett az egyediség és a minőség is csökkenhet az áttételek esetén: az infra szauna gyártójával közvetlenül egyeztetve attól az embertől kaphatunk tanácsokat, javaslatokat, különleges megoldásokra ötleteket, aki maga építi az infrakabinokat, így ismeri annak lehetőségeit és korlátait. Ritkán adódik olyan lehetőség az életben, amikor valamit olcsóbban vásárolhatunk meg jobb minőségben, a szaunák gyártótól való vásárlása azonban ez az eset. Ha Ön is élni szeretne ezzel a lehetőséggel, vegye fel a kapcsolatot velünk itt, a részletek átbeszélése miatt visszahívjuk!

 

 

MIÉRT AZ ALIANTE INFRASZAUNA A LEGJOBB VÁLASZTÁS?

Az Aliante Kft-t magyar faipari mérnökök alapították és üzemeltetik. Infraszauna áraink a saját gyártásnak köszönhetően kedvezőek, a szaktudás és a tapasztalatok révén a minőség megkérdőjelezhetetlen. A szauna gyártás a szenvedélyünk, azok a munkák, melyekben a nyersanyagok és a munkaórák mellett még a szeretet szenvedélye is adalékanyag, mindig sokkal szebbek, élvezetesebbek és tartósabbak, mint az automata, robotmunkák termékei. Végigböngészve infraszauna referenciáinkat biztos Ön is észreveszi majd az egyediséget és a magas minőségű kivitelezést, de azt a plusz érzést, mely a munka szeretetéből adódó lelket viszi az általunk gyártott infrakabinokba majd akkor tapasztalja meg, amikor saját otthonában a feltöltődés és a rekreációt az Aliante infraszaunái adják.

 

BIZTOS HOGY AZ INFRASZAUNA VALÓ NEKEM?

Ha nem ér rá órákig tartó rituálékra vagy nem bírja a finn szaunában uralkodó magas hőmérsékletet az Ön számára a legjobb választás az infraszauna. Az infraszauna segítségével hatékonyan tud méregteleníteni, gyönyörűvé és feszessé varázsolja bőrét, mindezt 30 perces rekordidő alatt. A betegségek gyorsabb leküzdésében, illetve megelőzésében is számíthat az infrasugarak jótékony hatására.

 

CSAK KIS HELY ÁLL RENDELKEZÉSRE AZ INFRASZAUNÁNAK? – EZ NEM AKADÁLY!

Az infraszaunának kisebb a helyigénye, mint a finn szaunának így akár egy kisebb lakás ékes díszévé is válhat. Az infraszauna ráadásul alacsony fogyasztása miatt még a pénztárcáját is megkíméli. Tökéletes megoldás Önnek, ha nem szeret nagy társaságban szaunázni, folyton harcban áll az idővel, de mégsem szeretné mellőzni a szaunaélményt. NEM BIZTOS a döntésében? Több éves tapasztalatommal és a gyakorlatban  is működő tanácsaimmal szívesen segítek Önnek. Kérem, töltse ki a kapcsolatfelvételi kérdőívet, visszahívom!

 

INFRASZAUNA AKCIÓ!

Amennyiben december 31-ig megrendeli Aliante infraszaunáját, a következő ajándékokkal kedveskedünk Önnek:


Infraszauna akció

„Infraszauna – ajándékcsomag”

Hukka – Szappankő Aromaterápiás tálka

Emendo illóolajok – eukaliptusz, erdő, kátrány és menta illat

LED  rejtett hangulatvilágítás

 

értéke:

38.800 Ft


címkék: ajánlat, akció, aliante, infraszauna, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Szaunahasználat: Milyen gyakran és meddig szaunázzunk?

A szaunát lényegében olyan gyakran és addig használd, ameddig kényelmes és komfortos számodra. Azonban pár hasznos szakértői tanácsot szeretnénk most nyújtani a szauna használatáról! 

Kicsi, nagy vagy ÓRIÁSI? Nem mindig a MÉRET a LÉNYEG!

El tudod képzelni, hogy létezik akkora szauna, ahol több százan egyszerre tudnak izzadni? Én is meglepődtem a hír hallatán, de utánajártam és a válaszom: IGEN, létezik!

Téli immunerősítés? Irány a szauna!

A téli időszakban a szaunázás különösen jól tud esni a testnek és a léleknek egyaránt. De vajon textilben vagy anélkül szaunázzunk? A következőkből kiderül!

Egyedi kültéri szauna, ahogyan mindig is elképzelted | Aliante

Egyedi kültéri szauna tervezése és kivitelezése megbízható, profi csapattól, korrekt áron. Szeretnél egyedi kültéri szaunát otthonodba, esetleg üzleted mellé? Keresd az Aliante csapatát, hiszen mi egészen a tervezéstől a kivitelezés végéig mindent megteszünk, hogy megkapd álmaid egyedi kültéri szaunáját!

További hírek
New York Café TripAdvisor