Aliante
Kültéri szauna
Aliante

Kültéri szauna

Aliante | Minőségi és megbízható kültéri szauna, egyedi kültéri szaunaházak

Modern, trendi és klasszikus kültéri szaunák

Szakadó hó, dermesztő fogvacogtató hideg. Lehet ezt a zord időjárást ilyenkor kint élvezni? Mindenképpen! 

A kültéri szaunában megtalálsz minden alapvető kelléket, ami a beltéri változatokban van, sőt számtalan luxusberendezéssel még komfortosabbá tehető. Mit szólnál egy kis tévézéshez a finom melegben, miközben kint cudar hideg van? Hát persze, hogy ez is megoldható! A kültéri szaunád kerted, teraszod ékes dísze lesz, amely elengedhetetlen tartozékká válhat, mikor a családdal vagy a barátaiddal vagy együtt. A kültéri szaunák természetesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak; anyaguk, felépítésük, biztonsági kialakításuk minden évszakban lehetővé teszi a maximális kikapcsolódást. 

 

Ajánlatkérés

Kérj egyszerűen egyedi ajánlatot álmaid szaunájára online űrlapunk segítségével az alábbi gombra kattintva!

Egyedi alapanyagok, modern design kültéri szaunádba – a Te otthonondba

A rendelkezésre álló helytől, és a Te egyéni elképzeléseidtől függ, hogy kertedben mekkora és milyen szauna épül majd. Egy dologban már most biztos lehetsz: nem fogod megbánni, hiszen a kültéri szaunázásnak különleges varázsa van. Szívesen segítek tanácsaimmal, hogy a bosszankodás helyett örömöd leld a szaunázásban. Legyen szó a szaunaház stílusáról, a berendezésről vagy akár az alapanyagválasztásról, kérd bátran segítségemet! 

Kinek való a kültéri szauna?

Mivel a kültéri szauna felépítéséhez elengedhetetlen a kültér megléte, ezért elsősorban azok számára előnyös ez a szauna típus, akiknek erre kapacitása, helye is van. A kültéri szauna, ahogy a névében is szerepel, elsősorban az udvarra való. Bármely kertnek a díszévé válhat, ráadásul a szaunázás élményét is meg tudja dobni, ha a jó melegben üldögélve a szép havas kerteben gyönyörködünk.

Mire kell figyelni a kültéri szauna használata során?

Bár a szaunázásnak számos előnye és pozitív hatása van a szervezetre, néhány dologra azért oda kell figyelni. Fontos, hogy kellően karban legyen tartva, különösen a kültéri szauna esetében. Ugyanis a forróságot követően a kihűlt a szaunában könnyen megtelepszik a penész. Ez pedig nem csak azért baj, mert kissé illúzióromboló és gusztustalan (hiszen ki akar lazítani egy hatalmas fekete folt társaságában), de meglehetősen káros is, ha a forróságban a penészgomba spórái vegyülnek a levegő molekuláival. Ezért mindig ügyelni kell arra, hogy makulátlanul tiszta legyen a szauna, használat után pedig alaposan kiszáradjon, hogy ne tudjanak mindenféle organizmusok beköltözni.

Személyre szabott kültéri szauna mindenkinek

És ami a legjobb, hogy ezek a szaunák nem egy standard bútor formájában kerülnek be a háztartásba. Mindenkinek személyre szabott kültéri szauna igénylésére van lehetősége. A végeredmény nagyban függ a rendelkezésre álló helytől, hogy milyen anyagokból készül a szauna, illetve, hogy hány fő befogadására tervezik. Mivel nincsenek igazából kötött paraméterek, mindenki olyat csináltat, amilyen leginkább jónak lát. Kérd te is egyedi kültéri szaunádat most, vedd fel velünk a kapcsolatot!

HÍREK

Szaunázási tippek, tanácsok és szakmai ajánlások

Kombinált szauna rendelés

Kombinált szauna rendelés

A kombinált szauna rendelés számos előnnyel rendelkezik. Ha nem tudsz dönteni, hogy finn szaunát vagy infraszaunát szeretnél az otthonodba - mert szeretnéd néha hosszasan, máskor pedig egy gyorsabb körben...

Tovább
Wellnesstechnikai tervezés

Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát,...

Tovább
Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Akár munka, akár gyerekek, akár csak az élet hullámvölgyei miatt, úgy tűnik, hogy a stresszfaktorok folyamatosan felbukkannak. Sajnos napjainkban a stressz már egészen korán elkezd jelen lenni egy ember...

Tovább

EGYEDI MÉRNÖKI MEGOLDÁSOKKAL KÉSZÜLT SZAUNÁK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!

Egyedi, prémium szauna tervezés és gyártás

Ha a minőséget és az egyedi lehetőséget keresed, válaszd az Aliantét!

Szauna tervezés

Cégünk nem csak a megvalósításban vesz részt, de a szauna tervezésében is már az ajánlatkérés pillanatában. Nem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen mindenki igénye más, így szaunáinkat is teljesen egyedileg gyártjuk. Egyedi, prémium minőségű szaunáinkat látványtervekkel szemléltetjük, hogy előre elképzelhesd a végeredményt. Szauna tervezés lépésről lépésre!

Szauna gyártás egyedileg

A szauna megtervezése közben a szauna alapanyagait is előre meghatározzuk, illetve minden olyan kiegészítőt, amit az ügyfél szeretne. Ezután megkezdődik a szauna gyártása, amit csakis a legjobb minőségű fa alapanyagokból állítunk össze. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhesség a szauna adta egészségügyi előnyöket, így nem spórolunk az anyag minőségén.

Beltéri és kültéri szaunák

Legyen szó akár finn szaunáról, infraszaunáról, bio szaunáról vagy kombi szaunáról bármely szauna típust megvalósítjuk beltéri vagy kültéri szaunaként is. Ha pedig egy komplett wellness részleg vagy szaunavilág megálmodásáról van szó, attól sem riadunk meg. Szakembereink rendkívül tapasztaltak a szauna gyártásban és megtervezésben, amelyre még garanciát is adunk. Szolgáltatásunk teljeskörű, így akár otthonába, akár szállodájába szeretne szaunát, bízza ránk!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.