Egyedi finn szauna megbízható gyártótól kedvező áron! A minőségi szaunáért és kedvező finn szauna árakért válassza az Aliantét!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

FINN SZAUNA vásárlás közvetlenül a gyártótól

EGYEDI FINN SZAUNA GYÁRTÁS

Egyedi finn szauna gyártás

MIÉRT A GYÁRTÓTÓL VÁSÁROLJON FINN SZAUNÁT?

Ha finn szauna vásárláson gondolkodik, sok paramétert figyelembe kell vennie a jó döntés meghozatala előtt. Az ár, a minőség esetleg az elkészülés gyorsasága. Nos, ha az ember a gyártótól vásárol finn szaunát, biztos lehet abban, nem kell szauna forgalmazók számára a forgalmazási árrést megfizetnie, így a legolcsóbban juthat jó minőségű finn szaunához.

 

HA MINŐSÉGI FINN SZAUNÁT SZERETNE – ALIANTE

Az Aliante tulajdonosai faipari mérnökök, doktoranduszok, akik az egyetemi katedrát a gyakorlati megvalósításra cserélték -  a szakmai iránti szeretetből és elkötelezettségből. Erősségünk tehát a  szakképzettség és a tapasztalat, ez jellemzi az Aliante finn szaunákat. Ha tehát valóban egyedi, kreatív és minőségi finn szaunát vásárolna, jó helyen jár.

 

BIZTOS, HOGY A FINN SZAUNA VALÓ NEKEM?

Ha rendszeresen szeretné, családi- vagy baráti társaságban élvezni otthonában a szaunázás örömeit vagy nyaralóját, panzióját esetleg szállodáját szeretné extra szolgáltatással fellendíteni, akkor Önnek a finn szaunát ajánlom. 

 

NEMHIÁBA A FINNEK TUDNAK VALAMIT – FINN SZAUNA A KIKAPCSOLÓDÁS ÉS EGÉSZSÉG

Náluk a szaunázás egy különösen fontos kikapcsolódás. Nem csupán az egészséges életmód miatt,  hanem a kOtthoni finn szaunaözösségi élmény miatt is. Ez hozzátartozik mindennapi életükhöz. A szaunázás egy olyan  természetes gyógymód, melynek hatása megkérdőjelezhetetlen. Emellett van egy fantasztikus hatása,  ami a mai rohanó világban igazi kincs. Hatékonyan oldja az Ön feszültségét, segíti,  hogy egy kicsit kizökkenjen a monoton hétköznapokból, ennek köszönhetően Ön könnyebben  megbirkózik a mindennapi nehézségekkel. Egy jó szaunázás után úgy fogja érezni magát, mint akit kicseréltek.  Mindezt otthon, kényelmesen az Ön számára fontos emberekkel. A döntéséhez tudnia kell, hogy a finn szaunát a használat előtt fel kell melegíteni,  ennek ideje kb. 40-60 perc. Így egy alkalom akár több órát is igényelhet.  Akkor érdemes ezt választania, ha rendszeresen van ideje és kedve a szaunázás rituáléját  maximálisan kihasználni.  

 

 

 

FINN SZAUNA ÁRAK, ÉS AKCIÓ

Finn szauna áraink egyediek, kérjük, töltse ki a kapcsolat felvételi formot, visszahívjuk és egyeztetjük a szükséges paramétereket! Október 31-ig tartó akciónkban azonban egy közel 43.200 Ft-os kedvezményhez jut, ha gyorsan tud dönteni! Finn szauna vásárlás esetén kapcsolódó ajándék csomagunk a következőket tartalmazza:

 

 

 

 

 

 

Finn szauna ajándékcsomag

 

„Finn Szauna -  ajándékcsomag”

HARVIA felöntő szett – dézsa, kanál

HARVIA hő- és páramérő

HARVIA homokóra

Szauna szív – párologtató

2 db szauna virgács

 

értéke:

43.200 Ft


címkék: ajánlat, akció, aliante, finn szauna, garancia, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


kültéri szauna építés

Kültéri szauna építésen gondolkozol? Több év szaunás tapasztalattal a hátunk mögött azt mondhatjuk, ha van rá lehetőséged ez a legjobb megoldás! De kiknek való pontosan a kültéri szauna építés, és mi a szauna tervezés menete? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat!

Szauna jótékony hatásai

Bár a szaunázásnak meglehetősen nagy az élvezeti faktora is, számos pozitív hatása van a testre is, ezáltal nem csak kényeztet, de bizony az egészséghez is hozzájárul. Persze, vannak esetek, mikor nem kimondottan ajánlott, de túlnyomórészt azért a jótékony hatásai dominálnak.

Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor