Aliante
Finn szauna
Aliante

Finn szauna

Egyedi finn szauna megbízható gyártótól kedvező áron | Aliante

Finn szauna a kikapcsolódás és egészség záloga

Finnországban a szauna „szent hely”, ahol nem illik ruhát hordani, még fürdőruhát sem - a szaunázás pedig egy különösen fontos kikapcsolódás a családok, társaságok számára. Nem csupán az egészséges életmód, hanem a közösségi élmény miatt is. A szaunázás – évszaktól függetlenül - hozzátartozik mindennapi életükhöz, mivel ez a szokás nagy segítség sokak számára, hogy könnyedén átvészeljék a kemény tél megpróbáltatásait.
 
Szeretnéd Te is rendszeresen, családi- baráti társaságban élvezni a szaunázás örömeit? Esetleg fitness-wellness, vagy idegenforgalmi vállalkozásod szolgáltatásaid sorát szeretnéd bővíteni? Ebben az esetben válaszd Te is a tágasabb, hagyományos finn szaunát, és használd ki annak az egészségre, szépségre, közérzetre gyakorolt egyedülálló hatását!

Az egyedi elképzelések megvalósítása kiemelten fontos csapatunk számára, így ha a standard méretű szaunák helyett különleges vagy szokatlan méretű szaunát szeretnél, akkor azt a tervező és kivitelező csapatunk segítségével bármikor megteheted. 

Kérd ajánlatunkat most! 

Ajánlatkérés

Kérj egyszerűen egyedi ajánlatot álmaid szaunájára online űrlapunk segítségével az alábbi gombra kattintva!

Egyedi finn szaunák mérnök szakértelemmel

Az Aliante szaunái a személyre szabott megoldásokról szólnak, hiszen minden finn szauna, amit elkészítünk, ügyfelünk, vagyis a Te igényeid alapján áll össze. Nem csak a gyártásban és az építésben segítünk, de meg is tervezzük finn szaunád úgy, ahogyan elképzelted. Ha tehát valóban egyedi, kreatív és minőségi finn szaunát vásárolnál, kérd ajánlatunkat!

A finn szauna előnyei

A finn szauna jótékony hatásainak talán legjobb bizonyítéka, hogy az elmúlt időszakban több rehabilitációs központ is bevezette, mint természetes gyógymódot. Habár a legtöbben a vérkeringési problémák ellenszereként ismerik, kiemelten fontos szerepet játszik a bőr feszesítésében, a tüdőkapacitás növelésében, a méregtelenítésben és nem utolsó sorban az immunrendszer erősítésében. 
Ha ezeket a hatásokat esetleg figyelmen kívül hagyjuk, akkor is a szaunázás után egyszerűen jól érzi magát az ember, hiszen feloldja a benne felgyülemlett feszültséget és segít kizökkeni a hétköznapokból.

Kiknek ajánlott a finn szauna?

A finn szaunát családoknak, nagyobb társaságokban szaunázóknak ajánljuk, de az sem ritka, hogy valaki kifejezetten egyedül szeret kikapcsolódni, felfrissülni a finn szaunában. Ajánljuk azoknak, akiknek a szaunázás nem csupán egészségügyi szempontból, hanem közösségi szempontból is fontos. A finn szaunát a felfűtést követően 2-3 körben - edzettségtől függően - 10-15 perces körökben használjuk, az egyes felöntések között érdemes 5-15 perc pihenőt tartani, felfrissülni, folyadékot pótolni. Ez általában 1,5-2,5 órát vesz igénybe ezért azoknak ajánljuk, akiknek ténylegesen van idejük és kedvük a szaunázás rituáléját maximálisan kihasználni.

Miért a gyártótól vásárolj finn szaunát?

Ha már a saját finn szaunád vásárlásán gondolkodsz, akkor fontos pár paramétert figyelembe venned a végső döntés meghozatala előtt. A tartósságot nagyban befolyásolja a gyártó által javasolt alapanyagok minősége, az összeszerelés pontossága és a szaunádba választott kályha szakszerű kiválasztása és elhelyezése is. Csapatunk a kezdetektől törekszik a legjobb partnerkapcsolatok kialakítására – legyen szó alapanyagok beszerzéséről vagy különleges technológiai megoldásokról. Ennek köszönhetően már az egyeztetés során teljes képet adunk az esetleges különleges megoldások és a legjobb kivitelezési praktikák tekintetében. 

HÍREK

Szaunázási tippek, tanácsok és szakmai ajánlások

Kombinált szauna rendelés

Kombinált szauna rendelés

A kombinált szauna rendelés számos előnnyel rendelkezik. Ha nem tudsz dönteni, hogy finn szaunát vagy infraszaunát szeretnél az otthonodba - mert szeretnéd néha hosszasan, máskor pedig egy gyorsabb körben...

Tovább
Wellnesstechnikai tervezés

Wellnesstechnikai tervezés

Csapatunk nem csupán egyedi szauna tervezéssel, építéssel és telepítéssel foglalkozik, hanem komplett wellnesstechnikai tervezés keretein belül megálmodja és létrehozza a vállalkozásodnak vagy privát,...

Tovább
Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Stresszkezelés: Wellnessel az egészségért

Akár munka, akár gyerekek, akár csak az élet hullámvölgyei miatt, úgy tűnik, hogy a stresszfaktorok folyamatosan felbukkannak. Sajnos napjainkban a stressz már egészen korán elkezd jelen lenni egy ember...

Tovább

EGYEDI MÉRNÖKI MEGOLDÁSOKKAL KÉSZÜLT SZAUNÁK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!

Egyedi, prémium szauna tervezés és gyártás

Ha a minőséget és az egyedi lehetőséget keresed, válaszd az Aliantét!

Szauna tervezés

Cégünk nem csak a megvalósításban vesz részt, de a szauna tervezésében is már az ajánlatkérés pillanatában. Nem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen mindenki igénye más, így szaunáinkat is teljesen egyedileg gyártjuk. Egyedi, prémium minőségű szaunáinkat látványtervekkel szemléltetjük, hogy előre elképzelhesd a végeredményt. Szauna tervezés lépésről lépésre!

Szauna gyártás egyedileg

A szauna megtervezése közben a szauna alapanyagait is előre meghatározzuk, illetve minden olyan kiegészítőt, amit az ügyfél szeretne. Ezután megkezdődik a szauna gyártása, amit csakis a legjobb minőségű fa alapanyagokból állítunk össze. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhesség a szauna adta egészségügyi előnyöket, így nem spórolunk az anyag minőségén.

Beltéri és kültéri szaunák

Legyen szó akár finn szaunáról, infraszaunáról, bio szaunáról vagy kombi szaunáról bármely szauna típust megvalósítjuk beltéri vagy kültéri szaunaként is. Ha pedig egy komplett wellness részleg vagy szaunavilág megálmodásáról van szó, attól sem riadunk meg. Szakembereink rendkívül tapasztaltak a szauna gyártásban és megtervezésben, amelyre még garanciát is adunk. Szolgáltatásunk teljeskörű, így akár otthonába, akár szállodájába szeretne szaunát, bízza ránk!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.