Aliante
KOMBI SZAUNA
Aliante

KOMBI SZAUNA

Egyedi kombi szauna megbízható gyártótól | Aliante

Kombi szauna – A nem mindennapi élményért

Nem tudsz választani, hogy finn szaunát vagy infrakabint szeretnél igazán? Elfér a hagyományos szauna, de néha inkább a gyors és kevésbé forró szaunázásra vágysz? A családtagok között akadnak finn szaunafürdőt kedvelők, de vannak, akik csak az infrát szeretik? Esetleg egy vállalkozásban szeretnéd a vendégeid, ügyfeleid minden igényét kielégíteni?

A kombi szauna egyik nagy előnye, hogy akár kevesebb, akár több időt szánsz otthoni wellness élményedre, megtalálod a számodra megfelelő megoldást. Választhatod a finn szauna nyújtotta relaxáló, magas hőfokon történő kikapcsolódást, amit élvezhetsz a családdal vagy barátaiddal is, de ha kevés időd van akkor egy gyors méregtelenítésre vagy edzés utáni lazításra tökéletes lehet az infraszaunád.

Természetesen kombi szauna gyártásunk teljesen egyedi és személyre szabott, így ajánlatért keress minket IDE kattintva! 
 

Ajánlatkérés

Kérj egyszerűen egyedi ajánlatot álmaid szaunájára online űrlapunk segítségével az alábbi gombra kattintva!

Kombi szauna tervezés, gyártás, megvalósítás

Kombi szaunáink úgy valósulnak meg, ahogyan Te elképzelted. Segítünk a tervezésben, amelynél minden részletet felvázolunk, az alapanyagoktól kezdve a szauna kiegészítőkig. Nincsenek félreértések, nincs teljesíthetetlen igény, mi tényleg megvalósítjuk álmaid prémium kombi szaunáját! Szeretnél JÓL dönteni? Kérd tanácsunkat vagy ajálatunkat egyedi kombi szaunádra az alábbi kapcsolatfelvételi felületen és mi válaszolunk minden kérdésre.

A kombi szauna előnyei

A kombiszauna egy „kettő az egyben” szauna, tehát mind a finn, mind az infra kabin tulajdonságaival bír. Legyen szó az immunrendszer erősítéséről, méregtelenítésről, szépségápolásról vagy betegségmegelőzésről, a kombi szauna képes rugalmasan alkalmazkodni a családod vagy vendégeid igényeihez és hangulatához.

Kinek ajánljuk?

Mivel a kombi szauna magába foglalja mind a finn-, mind az infraszauna pozitívumait; sőt, lehetőség van a bioszaunává történő kiegészítésére, így gyakorlatilag mindenkinek ajánljuk, aki szereti a szaunázás bármely formáját. A szauna bekapcsolásakor időd és kedved szerint állíthatod finn, infra vagy kialakítástól függően bio szauna módba és ezáltal élvezheted jótékony hatásait. 
Különösen praktikus ha időnként kiélveznéd a finn szauna több órás rituáléját, de a hétköznapi rutinba a 20-30 perces infraszaunázást tudod beilleszteni.

Kombi szauna árak

Mennyibe kerül a kombi szauna ára? Mivel cégünk nem dolgozik sablon ajánlatokkal, így kombi szauna áraink is teljesen egyediek. Áraink pedig függnek a szauna alapanyagitól, az megvalósítás gyorsaságától, a szauna méretétől, elhelyezéséről és még sok mástól is! Kérd egyedi, minőségi kombi szaunánkat és vedd fel velünk a kapcsolatot most!

HÍREK

Szaunázási tippek, tanácsok és szakmai ajánlások

Nyáron se hanyagold a szaunázást!

Nyáron se hanyagold a szaunázást!

Az emberek általában télen szoktak szaunázni. Jóleső érzés a kinti hidegből egy kis melegben való tartózkodás. Sokan érvelnek azzal, hogy nyáron egyébként is meleg van, elég felszállni egy buszra, és...

Tovább
Prémium szauna gyártás

Prémium szauna gyártás

Prémium szauna gyártása egyedi igényekkel, prémium anyagokkal, nagy szakértelemmel, sok-sok büszkeséggel eltöltő referenciával- ez jellemzi az Aliante csapatát. Már több éve foglalkozunk prémium szauna...

Tovább
Kerti szaunaház építés

Kerti szaunaház építés

Kerti szaunaház építésén gondolkozol? Nagyon jól teszed, hiszen egy ilyen építmény nagyon sok előnyt biztosít nemcsak neked, hanem az egész családodnak, arról nem is beszélve, hogy mennyi kellemes...

Tovább

EGYEDI MÉRNÖKI MEGOLDÁSOKKAL KÉSZÜLT SZAUNÁK TERVEZÉSE ÉS KIVITELEZÉSE

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!

Egyedi, prémium szauna tervezés és gyártás

Ha a minőséget és az egyedi lehetőséget keresed, válaszd az Aliantét!

Szauna tervezés

Cégünk nem csak a megvalósításban vesz részt, de a szauna tervezésében is már az ajánlatkérés pillanatában. Nem dolgozunk sablonajánlatokkal, hiszen mindenki igénye más, így szaunáinkat is teljesen egyedileg gyártjuk. Egyedi, prémium minőségű szaunáinkat látványtervekkel szemléltetjük, hogy előre elképzelhesd a végeredményt. Szauna tervezés lépésről lépésre!

Szauna gyártás egyedileg

A szauna megtervezése közben a szauna alapanyagait is előre meghatározzuk, illetve minden olyan kiegészítőt, amit az ügyfél szeretne. Ezután megkezdődik a szauna gyártása, amit csakis a legjobb minőségű fa alapanyagokból állítunk össze. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink hosszú távon élvezhesség a szauna adta egészségügyi előnyöket, így nem spórolunk az anyag minőségén.

Beltéri és kültéri szaunák

Legyen szó akár finn szaunáról, infraszaunáról, bio szaunáról vagy kombi szaunáról bármely szauna típust megvalósítjuk beltéri vagy kültéri szaunaként is. Ha pedig egy komplett wellness részleg vagy szaunavilág megálmodásáról van szó, attól sem riadunk meg. Szakembereink rendkívül tapasztaltak a szauna gyártásban és megtervezésben, amelyre még garanciát is adunk. Szolgáltatásunk teljeskörű, így akár otthonába, akár szállodájába szeretne szaunát, bízza ránk!

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1117 Budapest, Budafoki út 70.