Egyedi kombi szauna megbízható gyártótól kedvező áron! A minőségi szaunáért válassza az Aliantét! Otthoni kombi szaunája Önért épül!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

KOMBI SZAUNA kompromisszumok nélkül

KOMBI SZAUNA - NEM MINDENNAPI ÉLMÉNY AZ OTTHONÁBAN

 

Kombi szauna otthonraMIÉRT ELŐNYÖSEBB A KOMBI SZAUNA MINT A KÜLÖN FINN VAGY INFRASZAUNA?

Ha nem tud választani, hogy a finn szauna vagy az infrakabin nyújtotta lehetőségeket élvezné leginkább, akkor Önnek a kombi szauna lehet a megfelelő választás. A kombi szauna mindkét szaunatípus által nyújtott lehetőségeket kínálja Önnek. Nem kell kompromisszumot kötnie, a kombi szaunával minden tökéletesen megoldható. Röviden kifejezve: „KETTŐ AZ EGYBEN” - és most nem az instant kávéra gondolok :-)

 

HOGYAN MŰKÖDIK A KOMBI SZAUNA?

Ahogy már említettük, a kombi szauna azt jelenti, hogy mind a finn, mind az infraszauna tulajdonságával bír. A kombi szauna olyan speciális anyagból készül, ami kiválóan ellenáll a változó hőmérsékletnek, így rendkívül időtálló. Kedve szerint állíthatja finn vagy infraszauna módba, ezáltal élvezheti jótékony hatásait.

 

 

MILYEN EGÉSZSÉGÜGYI HATÁSAI VANNAK A KOMBI SZAUNA HASZNÁLATÁNAK?

Mint minden szauna típus, a kombi szauna rendszeres használata is erősíti az immunrendszert, javítja a vérkeringést és az anyagcserét is. Elősegíti a szervezetben lévő méreganyagok bőrön keresztüli távozását. A leghatásosabb, ha a szaunahasználat közben hideg fürdőket iktatunk be, így edzi a szivet, a bőrt és az egész testet.

 

ÖNNEK NEM KELL ALKALMAZKODNIA, KOMBI SZAUNÁJA ALKALMAZKODIK ÖNHÖZ!

A kombi szauna azért ajánlott választás, mert ha Önnek éppen kevesebb ideje van a kikapcsolódásra, de mégis szeretne lazítani, felfrissülni, választhatja az infraszaunát. Amennyiben a szaunázás élményét is szeretné maximálisan átélni,- akár egy nagyobb társasággal - akkor a finn szauna rész beállításával órákig élvezhetik jótékony hatásait.

 

 

KOMBI SZAUNA VÁSÁRLÁS Kombi szauna vásárlás otthonraEGYENESEN A GYÁRTÓTÓL!

Értékesítési láncokat megkerülve, közvetlenül a gyártótól vásárolhat nagy kedvezménnyel, közvetlen kapcsolattal, egyedi igények megértésével, ha az Aliante-t választja. Nincsenek félreértések, nincs teljesíthetetlen igény. Szeretne JÓL dönteni? Kérje tanácsunkat az alábbi kapcsolatfelvételi felületen és mi válaszolunk Önnek minden kérdésre. Döntését már meghozta? Kérje árajánlatunkat álmai kombi szaunájára és megkeressük Önt.

 

KOMBI SZAUNA ÁRAK, ÉS AKCIÓ

Kombi szauna áraink egyediek, kérjük, töltse ki a kapcsolat felvételi formot, visszahívjuk és egyeztetjük a szükséges paramétereket! December 31-ig tartó akciónkban azonban egy több mint 50.000 forintos kedvezményhez jut, ha gyorsan tud dönteni! Kombi szauna vásárlás esetén kapcsolódó ajándék csomagunk a következőket tartalmazza:

 

 

 

 

 

Kombi szauna akció

 

 

„Kombi szauna – ajándékcsomag”

HARVIA Luxus felöntő szett – dézsa, kanál

HARVIA Luxus hő- és páramérő

Egyedi megjelenésű homokóra

2 db szauna virgács

 

értéke:

56.100 Ft


címkék: ajánlat, akció, aliante, kombi szauna, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Szaunahasználat: Milyen gyakran és meddig szaunázzunk?

A szaunát lényegében olyan gyakran és addig használd, ameddig kényelmes és komfortos számodra. Azonban pár hasznos szakértői tanácsot szeretnénk most nyújtani a szauna használatáról! 

Kicsi, nagy vagy ÓRIÁSI? Nem mindig a MÉRET a LÉNYEG!

El tudod képzelni, hogy létezik akkora szauna, ahol több százan egyszerre tudnak izzadni? Én is meglepődtem a hír hallatán, de utánajártam és a válaszom: IGEN, létezik!

Téli immunerősítés? Irány a szauna!

A téli időszakban a szaunázás különösen jól tud esni a testnek és a léleknek egyaránt. De vajon textilben vagy anélkül szaunázzunk? A következőkből kiderül!

Egyedi kültéri szauna, ahogyan mindig is elképzelted | Aliante

Egyedi kültéri szauna tervezése és kivitelezése megbízható, profi csapattól, korrekt áron. Szeretnél egyedi kültéri szaunát otthonodba, esetleg üzleted mellé? Keresd az Aliante csapatát, hiszen mi egészen a tervezéstől a kivitelezés végéig mindent megteszünk, hogy megkapd álmaid egyedi kültéri szaunáját!

További hírek
New York Café TripAdvisor