Aliante

GalériaNézd meg gyönyörű, elkészült egyedi szaunáinkról készült képeinket: finn szauna képek, infraszauna képek, kombi szauna képek, bio szauna képek, kültéri szauna képek. Megtervezzük és megvalósítjuk egyedi elképzeléseidet: Válaszd a minőséget, válaszd az Aliante prémium szaunáit! 

 

Vélemények rólunk

“Vendégeink nagyon kedvelik a Benke Gábor és az ALIANTE csapata által beépített szaunát. Kedvezőnek értékelik azt hogy kombi, -használják is mind a finn, mind az infra verziót. Kényelmesnek ítélik, annak ellenére hogy nem volt túl nagy helyünk a megvalósításhoz. Technikailag is minden rendben volt. Köszönet az ötletekért, amit a tervezés során kaptunk és a végeredményt illetően is - ha szükség lenne bővítésre, jelentkezünk.”

További jó munkát kívánva: V. K. Enikő - BKK Közút Üdülő - Sopron

 

“Benke Gábor és az ALIANTE csapata remekül vizsgázott. Ötleteikkel és szakértelmükkel egyedi igényeinkre szabták finn szaunánkat. Azóta is rengeteget használjuk és ennek köszönhetően a baráti összejövetelek száma is megnövekedett!”

H. Stefan - Bécs

 

„Benke Gábor és az ALIANTE csapata remek munkát végzett, azóta is nagy melegedéssel és megelégedéssel használjuk a szaunát. Az egész folyamat gyors és precíz volt a felméréstől az átadásig, ráadásul árban is korrektek maradtak. Csak ajánlani tudom őket!”

K. Gergely - Budapest

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.