Aliante

Egyedi szauna otthonra

Régóta nagy álmod egy egyedi szauna otthonra? Akkor a legjobb helyen jársz, ugyanis az Aliante szakértő csapata nemcsak megtervezi, hanem meg is építi neked álmaid szaunáját, az elképzeléseid, és kívánságaid alapján!

Egyedi szauna otthonra

Egyedi szauna otthonra, az elképzeléseid alapján

Van egy határozott elképzelésed arról, hogy hogyan alakítsd ki az otthonod minden egyes négyzetcentiméterét, és ebből nem is szeretnél engedni, még millimétereket sem? Akkor engedd meg nekünk, hogy egy olyan egyedi szaunát készítsünk neked az otthonodba, ami megfelel minden elvárásodnak, tervednek, sőt még talán egy kicsit az álmaid fölé is lövünk prémium minőségű anyagainkkal, egyedi kiegészítőinkkel. Ha minden álmod egy egyedi szauna otthonra, akkor a legjobb helyen jársz! Az Aliante egyedi szaunák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik, többféle alapanyag felhasználásával, és tényleg egyedi tervekkel, nem pedig egyszerű sablonajánlatokkal. 

 

Egyedi szauna otthonra- a tervezéssel kezdődik minden

Egy olyan egyedi szauna otthonra, ami valóban tökéletesen passzol és megfelel minden igénynek nem készülhet el úgy, hogy nem előzi meg tervezés. Az Aliante minden szauna megrendelése előtt egy alapos helyszíni felmérést végez, melynek részeként nemcsak a rendelkezésre álló területet, annak nagyságát, az áramellátottságat, esetlegesen a talaj összetételét, a várható panorámát mérjük fel, hanem az igényedről is felmérést készítünk. Ekkor lehetőséged van minden vágyaddal, kéréseddel és kérdéseddel előállni. 

 

Egyedi szauna otthonra, a tervezéstől a kivitelezésig

Egy otthon attól lesz igazi, hogy Te otthonná teszed. Éppen ezért mi nem sablon ajánlatokkal dolgozunk, hanem minden esetben a helyszín, a lehetőségek és az igények felmérését követően egyedi tervet, valamint ehhez tartozó ajánlatot készítünk. A pontos folyamata az otthoni egyedi szauna építésének így zajlik: az ajánlatérést követően egy előre egyeztetett időpontban elmegyünk hozzád, és elvégezzük a tervezéshez szükséges munkálatokat, majd ez alapján elkészítünk egy részletes tervet, amihez 3D-s tervrajz és pontos árkalkuláció is tartozik. Neked ezt már csak el kell fogadnod, vagy kérned a módosítását, a szerződés megkötéséhez. Amennyiben mindent sikerült tisztázni, akkor elkezdődik az alapanyagok megrendelése, majd a szauna megrendelése.

 

Egyedi szauna otthonra, ahogyan te szeretnéd

Az Aliante számára nincsen lehetetlen, mi mindent megteszünk azért, hogy az egyedi szauna otthonra olyan legyen, amilyenre arra Te vágysz! Rengeteg egyedi kiegészítő közül válogathatsz, többféle minőségi fa fajta, és burkolóanyag áll rendelkezésünkre az építéshez. Belső lambéria esetében többféle csomós és csomómentes fenyőfajta, égerfa és nyárfa, vagy akár tyrol hőkezelt finn erdei fenyő közül lehet választani, de padlécek tekintetében is hasonlóan széles a kínálat, a csomómentes nyárfa és égerfa fajtákat ajánljuk személy szerint, mindemellett többféle speciális burkolat is van választékon, az üvegtől kezdve a kőburkolatokig. Egyaránt tervezünk meg és építünk finn- és infraszaunát is, sőt kombiszaunát is lehet tőlünk rendelni, kintre és bentre is.

 

Minden álmod egy egyedi szauna otthonra? Kintre vagy bentre? Kicsi vagy nagy? Teljesen mindegy, keresd az Aliantét, és mi megtervezzük, és meg is építjük! Kérj ajánlatot!mail
 

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.