Aliante

Modern kültéri szauna

Modern kültéri szaunát szeretnél, amivel feldobhatod a hideg téli délutánok, estéket és hétvégéket? Az Aliante tökéletes választás, ugyanis a klasszikus, hagyományos szaunák mellett modern kültéri szaunák megtervezését és kivitelezését is vállaljuk!

Modern kültéri szauna

Modern kültéri szauna magas minőségben

Modern otthonához egy modern kültéri szauna passzolna tökéletesen? Egy olyan stílusos, egyedileg tervezett, és a legjobb minőségű alapanyagokból megépített darab, ami nemcsak mesés hangulatot teremt, varázslatossá teszi a téli estéket, hanem tökéletesen passzol is az egész házhoz és hozzád is? Az Aliante Neked is elkészíti a modern kültéri szaunádat, pont úgy, ahogyan Te azt megálmodtad! 

 

Modern kültéri szauna- ahogyan Te megálmodtad

Kint hóesés, a kertet ellepte e csodaszép frissen hullott hó, lassan sötétedik, és jelennek meg az égen a csillagok, Te pedig ülsz a meleg szaunában, és ezeket kémlelve frissülsz fel, és szabadulsz meg az egész héten összegyűlt stressztől egy szombati késő délutánon? Vagy inkább pároddal néznél meg egy kellemesen kikapcsoló filmet, szintén a szauna melegéből? Minden álmod valóra válhat, ha az Aliantét választod! Modern kültéri szaunádat pontosan úgy tervezzük meg, és építjük fel, ahogyan Te azt megálmodtad! Álmaid szaunájától csak egy kattintás választ el, IDE kattintva vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

Modern kültéri szauna profi minőségben

Ha az Aliantét választod, akkor biztos lehetsz benne, hogy magas minőségű, időtálló, modern kültéri szauna tulajdonosa leszel. Számunkra nagyon fontos a magas minőség, ezért csakis kiváló alapanyagokat használjuk fel. 

Modern kültéri szaunák esetében többféle külső és belső burkolat közül is választhatsz. A külső homlokzatot elkészíthetjük hőkezelt faanyagból, felületkezelt vörösfenyő burkolatból – vízszintes vagy függőleges elrendezésben – többféle profil kialakítással - de dönthetsz a gondozásmentes beton vagy fa hatású kültéri kompozitlemez burkolat mellett is. A belső burkolat lehet lucfenyő, cédrus, nyárfa, égerfa – néhány fafajból választható hőkezelt változat is. Ezenkívül léteznek speciálisan szaunában használható furnérozott rétegelt lemezek is. Padlécek esetében a nyárfa és égerfa natúr vagy hőkezelt változatait javasoljuk. A modern kültéri szaunához választhatsz panoráma üveget, hogy gyönyörködhess a mesés téli panorámában. Alapanyagainkról a tervezés előtt minden részletet megosztunk Veled és segítünk a döntésben!  
 

Modern kültéri szauna rendelésének a menete

Az ajánlatkérésed után, a modern kültéri szauna esetében is egy telefonos igényfelméréssel, egyeztetéssel kezdődik a folyamat. A modern kültéri szauna tervezése minden egyedi igényedet figyelembe vesszük és megpróbálunk azoknak eleget tenni, amennyiben a körülmények engedik - gondolunk itt például a megfelelő helyigényre, adott környezetre, megközelíthetőségre, a szükséges áramforrásra. A tervezéssel együtt egy árkalkuláció és személyes tanácsadás is együtt jár.  A megbeszélés során összeállítjuk a funkciók és egyéb tényezők listáját, amennyiben Te erre rábólintasz már kezdetét is veszi a rendelés, mely során egy 3D-s látványtervet is készítünk. Amennyiben ezekkel a tervekkel teljes mértékben egyet értesz, akkor megkötjük a szerződést és Te hamarosan egy modern kültéri szauna tulajdonosa leszel. 

 

Modern kültéri szauna pozitív hatásai

Egy modern kültéri szauna nemcsak azért jó választás, mert nagyon jó időtöltés a szaunában való kikapcsolódás, hanem mert számos más jótékony hatása is van. A szaunázás erősíti az immunrendszert és hatékonyabbá teszi az anyagcsere-folyamatokat. Ez segít abban, hogy a méreganyagok távozzanak a szervezetből, de a melegnek köszönhetően a boldogsághormon termelődés is elindul, javítja a keringést is, illetve bizonyítottan szépíti a bőrt. Élvezd te is ezeket a jótékony hatásokat saját modern kültéri szaunádhoz, kérj egyedi ajánlatot  IDE kattintva
 

Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.