Aliante

Milyen alapanyagokat használunk a szaunagyártáshoz?

A szaunák gyártásához csakis a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk, annak érdekében, hogy otthoni szaunád időtálló legyen hosszú távon is. 

Kizárólag Európából illetve Észak Amerikából kitermelt, újratelepített erdők faanyagaiból készült szaunákat gyártunk.
Szauna lambériánkra jellemző a tartósság és az osztályon felüli minőség. 

Használhatunk natúr illetve hőkezelt faanyagokat. A hőkezelt szauna lambériák és szauna padlécek a thermowood eljárásnak köszönhetően még csodásabb erezettel és tartóssággal rendelkeznek. Azonban felhívjuk a figyelmet arra is, hogy a thermowood faanyagból készült szaunák egy jellegzetes füstös illattal rendelkeznek. Egyénfüggő, hogy ki mennyire kedveli ezt.


Csomós északi lucfenyő szauna lambéria

14x96mm

A szauna lambériák nagypapája, hiszen a legrégebbi finn szaunák mind luc fenyőből készültek. Egyszerű és esztétikus, megfizethető áron.


Csomómentes égerfa szauna lambéria

15x70mm

Finnek és az északi népek által nagyon kedvelt égerfa szauna lambéria. Ez a szauna lambéria erős rostjainak és sűrűbb évgyűrűinek köszönhetően igen tartós. Sötétebb színe különleges esztétikumot biztosít a szaunánknak.


Thermowood nyárfa csomómentes szauna lambéria 

15x91mm vagy 15x120mm

A thermowood szaunák közt az egyik legszebbnek mondható a thermowood nyárfa szauna lambéria. A szélesebb felületen jobban látható a faanyag különleges erezete, amit a hőkezelés még inkább kiemel és igen tartóssá varázsol.


Thermowood magnolia

(tulipánfa) 15x120mm

Finn technológiával gyártott szauna lambéria. A színe nagyon hasonló a cédrus alapanyagra de a thermowood eljárás miatt tartósabb és jobban ellenáll intenzív hő és pára hatásoknak. Esztétikusabb mint keskenyebb társai mert a fa erezete és formája jobban látszik a szélessége miatt. Szélei élesek nem lekerekített ezzel nyújt minimal designt.


Csomómentes fehér nyárfa szauna lambéria

12x91mm vagy 15x120mm

Finnország legismertebb szauna alapanyaga, amiből nagyon elegáns, letisztult kabin készíthető. A 120 mm széles göcsmentes fehér nyárfa szauna lambéria egy nagyon kellemes hangulatot teremtő szauna építésére alkalmas szauna faanyag.


Vörös cédrus szauna lambéria 

12x95mm vagy 15x146mm

Kiváló szauna lambéria. A 146 mm-es szélességével a legnagyobb csomómentes vörös cédrus szauna lambéria, amely még nem ragasztott szauna panel. Az általunk kínált vörös cédrus szauna alapanyagok mindegyike így ezen szélesség is a rönk I. osztályú részéből kerül kivágásra. Kellemes illatát sokáig megőrzi szaunán belül, szélessége miatt gyönyörű rajzolatos a felület illetve változatos színben pompázik leendő szaunánkban.


Vörös cédrus építő panel

20x200mm

A divatos minimalista design igényeit kielégítve létrehoztunk egy 200 mm széles szauna panelt. A vörös cédrus szauna panel szélessége és tartóssága miatt egy nagyon közkedvelt lambéria forma. Nem csak tágítja a teret és mutatós a felülete, de illata is hosszan megmarad szaunánkban. Így akár évekig új szauna hatást kelt majd a vörös cédrus szauna panelünk.

 

Thermowood kőris szauna lambéria 

12x91mm

A szauna lambéria királya! A földünkön található egyik legszebb erezetű fafaj a kőris. Ez az alapanyag a thermowood eljárással ötvözve az egyik legtartósabb és legszebb szauna lambériát eredményezi.
 


Vissza a kérdések listájához
Aliante Wellness & Lifestyle

Egyedi, mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése az ország bármely pontján! Álmodd meg, és mi elkészítjük saját szaunád akár kültérre, akár beltérre.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 9:00 - 15:00

Szombat - Vasárnap Zárva


Elérhetőség

Telefonszám: +36 30 011 2100

Email: info@aliante.hu

Telephely: 1037 Budapest, Kunigunda útja 78.